Makan Malam di Rimba 12 @ Kuching Sarawak

Bismillah...

dalam pukul 8.00 malam kami dah sampai kat Rimba 12 ni ..
masa tu hujan ...hujan -hujan ofkos perut pun lapar kan ..ekekeke 
banyak gerai-gerai kat dalam restoran ni ...
yang menarik perhatian tu tentulah Meatball monster tu ..hahahhaah
tapi kami tak makan pun yang tu ....

kami makan nasi dan seafood...
tapi memang pueh hati la makan memang kenyang oiii ...

apa lah yang di bebeh kan faizah tu ...ni misti pasal air guava tu kurang ais ek? ekekek 
ke ketat beno penutup jag tu ? 
entahla hanya faezah je yang tau knape :P 
masa ni semua dah licin o.k.....see pinggan tu ? hahahhaa

 Encik baju biru buli yang encik baju merah tu tau ...
kesian kena paksa habiskan semua makanan.......ekekekekeke
ala...xpe paksa habiskan makanan je bukan buat apa sgt pun kan ..

ni lah yang kami makan malam tu ...
siakap 3 rasa ni mak aihh..sedappppppp...2 ekor setiap meja
perghh...memang makan la sampai betul2 full! 
ada sup daging , kailan ikan masin ....
masa ni belum semua menu sampai 

tu ha dah tambah udang masak ape saya pun tak pasti ...
yang pastinya memang makan banyak malam tu ..hancus..hancus...hahahhahah

all food taste  8/10
environment 8/10
price tak tau sebab sponsor ..hahaha 

Alhamdulillah ...burrpp..kenyang 
lepas makan kami jalan-jalan kat Kuching Water front 
biar food ni sume turun baru balik Hotel tido ..
after this my entry will be around Kuching Waterfront :) 

Sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

1 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Hero Borneo said...

memang best dapat jalan-jalan untuk makan begini..