Dapatkan Keropok lekor 008 tanpa perlu ke Terengganu!

Bismillah 

Minggu lepas masa cuti sempena Kemerdekaan ada ofismate pergi Kelantan & Terengganu 
amboii jalan sakan diorang ni...
balik ke ofis diorang belikan keropok lekor kelulut 008 ni ...
bila dah panaskan, makan ramai-ramai kat ofis  ..sedapppppppp rasa tak cukup 
keropok dia mmg rasa ikan xde la rasa tepung semata-mata 

boleh baca review kat blog Kak Neena I'm Yourss ni 


 Jadi dengan inisiatif diorang kat ofis ni ...
gigih la kami call Keropok Lekor Kelulut 008 ni tanya ada servis penghantaran tak ?
sekali kakak tu cakap ada!!!!!!! 

hoyeee! 
kami pun terus ambil order dan hasilnya seperti dibawah 
Penug freezer kat ofis..wakakakkaa 
penghantaran dibuat melalui perkhidmatan Bas jadi kena pick up kat terminal bas 
Thanks dear ofismate yang tolong order dan ambil kat TBS nun 


 nilah rupa keropok lekor rebus...
tengok isi ikan tu boleh nampak kot 
nyumssss

 kami panaskan pakai microwave je kat ofis 
tapi 3-4 kali refill jugak la 
hahahhaha...
letak je habis...bagusss...jangan membazir ye 

yang ni keropok lekor goreng 
satu pek ada 25 pcs....

yang last ni saya beli kat KUD Putrajaya 
goreng kat rumah ...makan berdua tak de lah goreng banyak


kalau ada yang berminat nak beli 
boleh contact kakak ni ye : 

Kak Rohani : 016-9228008
 Penghantaran melalui bas adik beradik 

keropok lekor ada dua jenis 
Rebus : 5 batang satu bungkus 
Goreng : 25 batang kecil-kecil satu bungkus 

biasanya keropok akan dimasukkan ke dalam kotak minyak masak yang besar tu 
dalam boleh isi sehingga RM200
cas penghantaran RM 10

bila call kakak ni pastikan ada terminal bas terdekat 
dan pastikan bas yang digunakan ada kat terminal bas tu

Thanks K.Rohani , semoga perniagaan akak lebih maju dimasa akan datang :) 


Sekian. 


6 comments:

BTS said...

bagus ni.. ooo pantai kelulut..yg tepi laut tu kan..
aip pantai memang tepi laut

wahida said...

uiii..bloeh try ni...

ziana eunos said...

dah lama xpekena kopok lekor ni ^_^

*jemput singgah blog ya http://zianaenos.blogspot.com

adianiez AIDA said...

wow. aida da amik da contact no ni.
hopefully ada deliver la ke melaka.
memang suka kepok lekor :)

ArELeEz said...

klu mkn ramai2 kat opis mmg thorrbahekk.. dr ladang! letak ape pon, kompom habis! he3..

LYAfrina said...

lya duk kat kemaman trg..ari2 leh makan keropok fresh2.. dekat..tp mls nk pergi..hehe