Lunch at Dave Deli, One Utama

Bismillah 

Hari-hari kalau asyik hadap benda sama je bosan juga kan 
so suatu haritu kami ikut officers pergi makan kat Dave Deli ..
hihii...jauh sikit la merayapnya 
kat sini makanan yang ada jenis western 
alamat :

Lot G212, The Promenade,
 One Utama Shopping Centre,
 Lebuh Bandar Utama, 
47800 Petaling Jaya, Selangor D.E
. 03-7726 9490




waktu lunch ramai kut yang pic kat atas ni bukan sy snap 
hari kami pergi sgt ramia ..full 
cara order makanan self service 
beratur, order, ambil makanan dan bayar o.k 

 Antara menu yang kami makan pada hari tersebut 
yang ini Linda punya 
nama menu ni 

Braised Beef Ribs

besar portion nya..Linda tak habis makan ...hahahha 
rasa dia 3/5 

 yang ni saya punya 
nama dia 

Beef Rissole

kat tekak saya sedap la jugak 
cuma nampak macam daging burger kan daging tu ? hihihi 
sos black paper dia sedap....
tapi dalam banyak-banyak paling win dia punya mashed potato
sumpah sedap! 

 yang ni Cik Add punya 

Chicken Parmigiana

 Puan Shazi dan Pn.Rikha makan ni 

Dave’s Original ¼ Roast Chicken

mengikut orang yan pernah makan makanan ni 
menu ni highly recommended
so kena try ..next time kalau saya kesana memang la nak order yang ni 

 Adik manis Ili Sarah order yang ni 

Footlong Chicken Sausage

rase lupa nak tanya dia sedap ke idokk? tapi tengok dia makan habis 
misti rasa dia o.k 

saya , Linda dan Cik Add minum air ni 
sedap ! Ribena Longan nama nya 


Sekian . 


4 comments:

Fazleyatul Aini said...

ribena longan memang best. kalau dia tambah mint leave mesti lagi refreshing

ArELeEz said...

footlong chicken sausage tu nmpk menarik dgn plating yg cenggitu plak kn.. musti kompom sodap! #terliur

BTS said...

Yummy..

adianiez AIDA said...

kat melaka ni tak jumpa lagi dave's deli.
aida pernah makan kat shah alam kot.
sedap sgt :)
lom lagi dpt ulang makan.

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...