Sambutan Merdeka

 Bismillah 

ni cerita dari kejauhan ...huhuhu
gambar semua nya daripada whatsaap adik beradik ...
hasil kerja keras Mak,Along, Abg Long , Adik , Kakak dan ayah kat kampung 
lama juga diorang nak siapkan taman ni...
Taman untuk Sambutan Hati Kebangsaan tahun ni 
ni dekat depan rumah saya di kampung

 Taman Firdaus ....
tak tau la mana diorang dapat nama..hahahha
rasenya inspirasi dikala minum petang
 sambil makan goreng pisang ayah cakap letak la nama Taman Firdaus gitu...
hihi

Angsa Bunga ni saya rasakan comel..hihihi
along kot yang buat ni ...
bunga kembang pukul 10.00 tu nice tapi sayangnya kembang pukul 10.00 je
waktu lain tak de bunga ..nguncup je..huhuhu

 ni beca dari idea adik Syakir 
dia la yang sibuk nak buat Beca dengan basikal Arwah Tok Wan 

 Beca disiang hari..huhu 
si kecik tu kucing adik nama comel kalau tak silap 
saya tak jumpa lagi si comel ni ..
baru adopt ...asalnya stray cat 


 tahun lepas pun diorang ada masuk pertandingan ni ...
nilah dia punya medal penyertaan...
tapi tahun lepas simple je...
dapat nombor 3 kalau tak silap 
tahun ni meriah sikit 

alhamdulillah...
berkat usaha diorang dapat No.2 tahun ni 
dapat la hamper tu dan wang tunai yang dalam sampul coklat tu 
tak tau berapa lupa nak tanya along ...huhu

tahun depan ada rezeki dipanjangkan umur kita cuba lagi ye..

Sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

0 ♡ kas|h beRpanJangan ♡: