Selamat Hari Tua En.Faris

Bismillah...

Salam Jumaat ....
Bulan Ogos ni Birthday En.Faris... 15 Ogos..
16 Ogos Birthday Along...dan New Born Baby Fadilah dan Wan 
Tahniah Korang ..jaga amanah Allah tu sebaik nya ye...
Semoga Eshan membesar menjadi anak yang soleh ...amin 

o.k smbung balik ...

 memandangkan gaji kan lama xde ....haishhh
bertabah jugak la..nasib baik ada la wat cover siap-siap 
jadi kami buat sambutan kecil-kecilan je la 
beli kek kat Berrys...
kak Ana la org kuat .....hihihi 
tq akak 



Kami dan Birthday boy....
ni jelah pun group kami kat ofis tu 

 O.k cepat buat wish 
dah tau dah wish apa....

Semoga cepat dipertemukan jodoh...

Semoga cepat dipertemukan jodoh...

Semoga cepat dipertemukan jodoh...

Semoga cepat dipertemukan jodoh...

Semoga cepat dipertemukan jodoh...

mihmihmih....kan? 

 malam sebelum kejadian ....
kitorang dok discuss nak makan apa esok ..tak kan la kek je kan ...
so k.ana cadangkan makan mieng kham ...
eh..confirm la setuju ..sedap kot 
so malam tu dia la rajin buat sos dan prepare bahan 

 ala..tu dah ada jodoh? 
tak yah la cari lagi jauh-jauh? hahahhahah

menu utama kami tenghari tu macambiasa la 
megi ketam..nyummssss...hihihii
menu simple di tengah bulan nama nya 

 ni bahan-bahan mieng kham 
kalau ada masa kena cuba tau ...sebab sedap dan berkhasiat uolss
nak tau bahan dia boleh refer kat sini 

ni lah rupa balutan bahan-bahan tu sebelum 
ngappppppp masuk mulut 


sekian .


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

0 ♡ kas|h beRpanJangan ♡: