The best Nasi Ayam goreng kunyit in town

Bismillah....

Just nak share makanan yang sedap dan simple ni ...
first time makan masa tu Tn.John yang belikan 
dia datang waktu lunch di ofis ajak makan sama kat kafe...

amboiii tetiba hari tu nak suweet pula kan ...hahaha 
siap tapaukan nasi ni 
so buka je polistrin tu nampak nasi putih, 
ditambah kicap , sambal belacan sikit dan ayam goreng kunyit bersama kacang panjang 
perghh..sempoi ni ...

 close up sikit ......
bila suap je ke mulut...hoiiiii...sedaaaaaaappp....
memang cukup rasa dia 
pedas dia..masin, lemak ..eh sedap laaaa senang citer 

kali kedua makan Tn.john hantarkan nasi kat ofis juga...
tapi tak makan sama tak sempat katanya...
share sorang sikit dengan Linda....dia pun cakap sedaaappp...

hahahha...

share dekat group whatsaap ofis...
semua teringin nak rasa ...
jadi minta tolong kawan ofis si Syafiq pi beli waktu lunch ..

memang tak cukup makan sebungkus
kena 2...hihihi

harga sebungkus
RM5.00 je 

lokasi beli nasi ni dekat tepi Menara TM, Bangsar 
dia jual kat lori 
weekdays sahaja...weekend xde ye...


Sekian. 

4 comments:

BTS said...

macam familiar masakan ni..
eh dia ada sambal dia kan..??

mawar_berduri said...

@BTShaah dia punya sambal macam sambal belacan tapi pedas menyentap ..hahaha terbaik!

ArELeEz said...

less is more. betul x?

naniey lurviey said...

yg selalu ramai orang tu kan. selalu lalu je x pernah pun beli. boleh try nanti..