Blog list 2016

Bismillah....

dah lama sangat rasenya tak revise blog list yang ada ni 
ada juga yang dah tak aktif ber blog pun 
nak buat blog list baru lah 

kawan-kawan ...
maaf ye 
sesiapa yang sudi tinggalkan url blog anda 
mudah sikit saya nak buat blog  list baru untuk blog walking nanti 

Sekian...




Thanks

p/s Entry baru ada di bawah ye..ni sticky post..



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

16 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

jangan lupa dakuuu hehehehekss

http://lyacolours.blogspot.com/

Nafira usof said...

http://lovenafira.blogspot.my/

masih cuba aktif kan balik blog. walaupon kadang2 kelaut dalam jugak. hahaha

Puan Kutu said...

ye kan sy pun dh lama tak uodaye bloglist tu..ada yg tak aktif dh pun.klu ada org komen yg talda dlm bloglist gigihlah bukak cari komen kt entry.ada bloglist link senang sikitt.tp tu la malas betul nak buatnya.huhu..

babYpose said...

Assalamualaikum, tula kena updatekan..baru ingat ni nak tengok yang aktif dengan tak aktif :)

aNiS tHe BumbleBee said...

Weeeeee....jom kita kawan2!

wahida said...

http://wahidayatulaswa.blogspot.my

adianiez AIDA said...

aida dtg :)
jgn lupa aida yer...

Siqah Hussin said...

siqah datang sini juga. lawa blog :)

ArELeEz said...

asleez-asrolareleez.blogspot.my

kenang daku dlm doamu.. ecewah!

Mummy Chubby said...

kita rajin baca blog awak sebab awak rajin buat review...kita plak skang dah kurang update sebab xsempat..huhuu....teruskan berkarya ye dik..akak sokong dari jauhhhhh....

LYAfrina said...

sy nak...

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.my/

Aiezza Sue said...

akak silent reader jer,tp tak sedap plak baca blog orang senyap2 kan..xmo jd halimunan lagi :)

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Qhaifa Nur said...

Nk juga

http://qhaifanurin.blogspot.com

Dewi Aja said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mommy Cici said...

jemput jalan jalan ke blog saya

http://mommycici.blogspot.my/

btw salam kenal ye