Jumaat

Bismillah....

bila dah petang orang lain pun dah balik 
tapi kau masih kena bertapa kat ofis tanpa sebab musabab 
makanya jom lah update blog 

semalam jumpa gambar ni 
bila tengok tersenyum terus sebab apa yang ada daalm gambar ni memang saya pernah buat 

 cuma yang mungkin kurang saya dulu ngaji sibuk nak penunjuk duri landak tu 
tapi yang ada kat atas ni semua pun pernah saya buat penunjuk 

 disebabkan kesedapan 
dan bila sedawa masih terasa laksanya 
saya tempek sekali lagi gambar laksa Ah Cheng laksa 
tengahari tadi kami pergi makan lagi kat sini 
weehoo ...sedappp...nak lagi best sila lah tambah otak udang yang ada tu 
baru umpphhhh  



ni pagi tadi....
Razif turun dari Melaka 
bawakan kami rendang special ...hihi
tak memasal pagi dah makan nasi dan rendang 
thanks la Ajib 

Kak Ana pulak masakkan mee goreng basah 
saya ? just bawa paru sambal ngan sosej tu je 
Linda masakan nasi dan buat teh tarik kaw...

Alhamdulillah settle b'fast kami 
makan ramai-ramai rebut-rebut ...sedaaaapppp



salam Jumaat korang 
Selamat bercuti 


Sekian 

9 comments:

Siqah Hussin said...

Sedapnyaaaa makanan banyak2 tueee :D

Dah dah, baliklah rumah. Tak mau stay kat pejabat. Happy weekend mawar :)

Yati said...

Ha ah, saya pun dulu ada letak daun setawar tu. Bila dah tumbuh akar, letak atas tanah, tumbuh pokok. Rindunya, memori zaman dulu.. :)

Ummi Khalif said...

Wahhhh sedapnya nampak makanan tu.. xbole tgk lama2 sbb nnt terpaksa masuk dapur. Hancur diet.haaha

Puan Kutu said...

selalu ye makan2 reramai camni kt opis..best bawak makan sorang sikit.klu macam gini gaya memang tak sempat nak diet.hehe

wahida said...

hahaha..aku dulu pun masa ngaji letak daun tu kat celah muqaddam...rindunya zaman kecik2 dulu...huhu

laksa ah cheng tu ko beli kat mana nok?

• Ain Cho'in • said...

Betul. Bab mengaji tu kan. Tapi tak pernah pulak letak daun ke apa, tapi kawan sokmo buat.

Rendang, sedap-nya. ♥

Nafira usof said...

eehhh.. ingatkan zura punye tempat jer femes penunjuk bulu landak tuh. hahahaha. siapa yang ade duri landak tu mmg jadik tumpuan kan! rindunye zaman kanak2. hahahahahaha.

sedap2 nye makanan. kenduri besar ke nih?

LYAfrina said...

nmpk sedap n menarik laksa ah cheng tu..mmg nma camtu ye

adianiez AIDA said...

ala-ala potluck la ni ekk.
best sgt potluck. makan rebut2.
ramai2. borak2... interesting.