membeli-belah dihujung jari : Tudung

Bismillah

Entry yang dah lama nak publish ..
tapi ...hampesss...sampai sudah tak publish :P
alahai Mak Limah ....bakpe la mu maleh beno? hohoho

o.k...tak pelah ..akhirnya hari ni dah pun di publish ya..
Saya suke jugak bershopping online ni...
mudah ..tak payah la nak penat2 pegi pusing satu Jalan TAR nak beli tudung sehelai ..
penat oiiii...ni klik2 sajo...berkenan
terus book ..bayar online ..
dan tunggu barang sampai ya ... :)

hari ni nak review tentang sebuah butik tudung ..

Butik Qaireen Qaisara

koleksi tudungnya memang menarik ...
antara yang terbaek dari ladang ialah :

Tudung Ranaa Rose....
sejenis shawl panjang yang dipenuhi bunga rose...
bunga rose yang kembang dan tak perlu di siram ye kawan-kawan ..hahahha

lagi satu....ini tudung bawal Balqis
yang ni pon penuh dengan bunga rose yang berkembangan
tapi jenis bawal ...senang nak pakai
jenis kain yang "mengikut arahan"...hihihi..ya...mari kenal kan ...
inilah pemilik butiq qaireen Qaisara yang Shomellll...
no no no ...ini Puan ye ...She's married
Puan Ratu Ar-Rahman ...

lagi satu yang menariknya...
dekat page butiq ni ... Puan Ratu ada tunjukkan cara pemakain tudung
yang menarik lagi trendy ...

Kepada adik remaja ...
yang rajin beli Majalah remaja ...macam mase mak timah mude remaja
butik Qaireen Qaisara ni pernah masuk dalam Majalah tu tau

cuba selogkar balik Majalah dalam gobok tu ...
cari yang bulan Oktober 2011 ...
haaaaaaaaaaaa...betul la tu ..yang tulahhhh

lastly...
nak jugak tempek gambar sendiri :P
o.k..ni Tuan Tanah yang makin mengembang bersama
tudung Ranaa rose yang jugak kembang :)


Jangan lupa bershopping di :

Butik Qaireen Qaisara

Qaireen Qaisara Boutique





Sekian ...

3 comments:

Lya Colours said...

wah berbunga2 gitew

Lynnda said...

K.ROs, tu bukan zira ke p.a dr. daud?? Muke seghope jerk.. Hehe.. Pls jelaskan..

Mooniqueen said...

Cantiklah Tudung ni...