About Me

Bismillah ...

tak tau nak update ape ....
jadi merapu jolah ..o.k jugak ..as long as ade benda baru yang
boleh dibaca kan ? huhuhu

saje nak bagitau ..kite dah tukar details about me tu :P
(giler lah ber kite-kite pepagi buta nih.... tak pernah-pernah dibuatnya..hahaha)yang ni yang lama....

haaa....yang ni yang baru ....
Married harus bagitau ....kalau tak nanti sentappp Tn.John kan?? :P
actually dah 27 pun ..tapi lambat lagi nak masuk 27 jadi pakai 26....hujung tahun kita tukar 27 ye ...hahhaha (Asyik nak mudeeeeee je...haiyakkk..xpe lah..seb baik tak letak sweet 17 kan ? )
memandangkan saya kena kurangkan makan nasi .. :'(
dan kena lebihkan buah ..... :)
jadi saya tukar jadi begitu :P

tapi tak boleh blaaaa jugak siap ade ayat "Boleh gitu?" aiyoooo
pengaruh...pengaruh ...hahhaha

tak pe la..bukan blog orang lain kan? blog sendiri ..
jadik tak de masalah nak tulis camno pun ...
selagi tak salah dalam agama ....tak lucah,
tak menyinggung mana-mana pihak dan tak salah disisi undang-undang ..
khennnn????


o.k itu saja bebelan dipagi hari :P

sekian ...

5 comments:

Lya Colours said...

saya 25 ! hehe
tapi lambat lagi genapnya
bulan 10. huhu

eMMe said...

elok la makan buah, jgn makan org, hehehe... jaga kesihatan.. skrg ni..penting tau! take care, makan lah makanan yg berkhasiat!

cheqna said...

auww..
takpe..makan buah besh...buah jambu cicah asam boi behsnyaaaa

Fadzli Amir said...

Salam...
memang tak penah tukar pun dari dulu....hehehe....

oya said...

kite tua setahun dr awk la