ber 'BBR' time lunch :P

Bismillah ....

weeehuuu...tengahari tadi kami ber BBR berdua...  
berdating ngan linda je...rupenya bosan berdating berdua ngan dak Linda nih...sighhh -_-"
kah...kah...kah..kah....matiklaaaa...lepas ni mau dia dah tak nak teman aku g jenjalan... 
ampunkan kami penunggu bilik Puan K..ampunkan kami ...hahahahha

o.k enough ....jgn buli lebih2 sentap karang susah ...hahaha Opsss.. 
o.k..o.k...dah belanja eskrem sampai nak muntah kan tadi?
jadi x boleh marah yeeeee ......Weeeeeeee 


 yang ade coklat tu dak Linda punya...
saya punya yang ade 2 cup tu -_-"
saya mintak double scoop size regular dia pergi bagi asing2 pulak???
WTH btol...tapi saya pasrah jelah.. dua pun dua lah labuuuu ....

 See... Linda ni mmg la pantang nampak camera ...haishhhh 
hahahhaa
(padahal  saya yang sibuk nak snap gambar dia :P ) 


See lagi!! saya sedar saya ni siapa lah kannnn.....
jadi satu gambar je saya snap..:P satu camera biasa...satu lagi 360 camera ye 
(padahal linda tak offer pun nak snap gambar saya...malu la iolsss nak soh dia snapkan gambar kheeenn?? ) 
hahahhaha...buli Linda lagik....

saya punya.... settle 2 scoop regular size...
si Linda dah nak muntah ... jadi takkan nak paksa dia makan kan ?
jadi kami pergi la cari air pulak 
Moral of the story...Linda tau ..nak tau pi tanya dia..ahhahahhahaha

 air kat Juice work ni pun mak heh..boleh tahan rege .....RM 11.00+ o.k..
tapi o.k la asalkan Linda tak muntah ...hahahah
x koser mak nak papah org muntah ni ..euuuuwww ...

muka dah tebal jadi kita bajet macam foreigner sibuk nak snap gambar kat cawan besar ni kikikiikiikiki :P 
hai ...kami dari Tibet...kah..kah..kah 

o.k lah dah nak balik...bye..byeeee..... 
EH? tu nak masuk toilet la....hahahhaha
cantik la pulak toilet dia ...konfius makkkk .... 


Sekian . 

4 comments:

Sara Lynn said...

woiii!~ pehal pic kat toilet tu blurrrrr!!~ sighh!!! hahahaha..
btw thanks blanje ice cream mahal.. mahal2 smpai nk muntah.. *moral of the story... owhhh okbai.. ahakz!!~

Mooniqueen said...

fav eskem ni.. nak tunggu 31 ni dpt murah :)

Lya Colours said...

tak leh makan eskrem selsema huhuhu

Lynnda said...

Nak jugak!
Ngeh..ngehh..ngeeh