Restoran Suasana@Abdullah hukum


 Bismillah 

rasa macam nak umumkan  yang blog saya ni blog makanan tegar gitew? hahahhaha
dahtu? asal update je misti tentang makan ???? 
Sedihhh !! 
Sedih tu sedih jugak tapi nak buat macammana kan ...
jiwa ni meronta-ronta je bila tengok makanan..jadi tu yang jadi food lover tu :P 

Semalam balik dari pejabat lambat ....dalam 7.15 baru gerak dari Office ...
pastu balik rumah dulu...mandi-mandi dan buat apa yang patut ...
kol 9.30 kuar balik cari benda nak dimakan ..:P 
Tn.John ajak makan kat Restoran Suasana @Abdullah hukum ni ...
fuhhhh...decoration restoran ni memang menarik...... A+ o.k...
kat luar tu ade kolam ikan dan kat tengah-tengah kolam ade gazebo ....

o.k..jom tengok apa yang kami makan semalam ...
makan simple2 je..hekkkk..:P 

Ikan kembung tiga rasa...sejak bayar mahal makan siakap 3 rasa kat JB haritu ...
kami pilih ikan kembung jolahhh.... kah..kah...kah 
(nak murah masak sendirik la kat rumah khennnnn??????? ) dush...dush...
tapi ni pun harganya RM9.00 o.k 

ditambah lagi dengan telur dadar, kangkung goreng belacan ...

 juga sup campur dan udang goreng tepung .....
sedap la udang goreng tepung ni....
tengok gambar ni telan air liur tawww .....hahahahha #dasarpemakan :PPP


akhir sekali ...air penyejuk tekak ....
Tn.John punya Teh O beng limau ...:P 
saya pulak pilih laici ....

harga untuk semua ni RM 36.00 ...
alhamdulillah kenyang ....

Sekian... 


4 comments:

Sara Lynn said...

xtau plak ada ikan kembung 3 rasa? biasa i ols mkn siakap 3 rasa sajo.. ekekeke

Lynnda said...

Udang goreng tepung tu da macam cekodok jerk saye tengok. hahaha

Lynnda said...

Udang goreng tepung tu da macam cekodok jerk saye tengok. hahaha

:: Mrs.Eady :: said...

agagagaga..sedap nyer!!