my mini sweet candy mp3

Bismillah....

hai korang ...
nak tau tak ? saya terkena satu penyakit sekarang ni ...
tapi belum kronik la ....jgn la risau ...
penyakit ni tak bahaya pada saya ....tapi bahaya pada expenses saya ..hahahhaha
selalu wat perangai gini rabakkk weiii....
Penyakit beli barang online .....pffftttt -_-" ! 

yang terbaru saya terBELI ni ....

mini candy mp3.....kenapa la ko cute sgt? 
geram macam nak geget-geget ....#overkaujahhhh ...hahahha
berapa kali asyik bukak tutup page ni
beli tak nak ...beli tak nak....
akhirnya ...tewasss ....x tahan dengan kecomelannya....grrrrrrr 

 tapi biasa lah nok dapat hok comei gini perlukan kesabaran dan ketabahan ...hahahaha
masa nak beli pun dia dah tulis 

(Please allow us 7-10working days for delivery)

 jadi...bertabahlah hati tunggu benda alah ni sampai ......
pastu dia dah bagi pos express punya tracking no....hari-hari lah MENtraking jolah koje nye ...
tengahari semalam alhamdulillah dah selamat sampai ke tangan ku ini...
tengok je trus rase ...suke...suke...suke....cutenyaaaa....

 besar thumb drive je kot benda alah ni ....
sila abaikan tangan godang bergaris-garis tu ...hahahha
ke ade yang pandai tilik nasib pakai tapak tangan sila lah jgn tilik nasib saya yang asyik shoppimg online ni ...hahahahhahahha :P 

cute sgt kan ???? colour dia tu buat rase nak kunyah-kunyah macam candy ...huhu
ape ??? 
tak cute? 
o.k....fine ....


bai.... 
bhahahhahahahahha


sekian. 

1 comment:

Sara Lynn said...

kiranya i ols dah leh upload pic kat fb la kan? kan? kehkeh