tak de tajuk

Bismillah.....

eh kenapa ek rase macam malas gilak nak update blog ? 
padahal hari-hari bukak blog ...
cuma mampu tekan button New Post...pastu tekan pangkah ...
tak dayo nak menulis....haishhh...femalassss btol...
nak cakap sibuk tu memang tak lahhhhh....
sebab bos kan tak de dah bercuti nak pencen......

o.k dek kerana kemalasan yang menebal...
kita update ringkas saje lah.....

kasik tempek gambar myDear a.k.a Tn.John  kat sini sekali sekala...huhu

Ini gambar diambil hari sabtu ...ditengah panas yang amat...
Lokasi Putrajaya .....pegi jalan kjap kat Karnival Wow tu ...
tak best sgt lah...biasa-biasa jew ....

Eh...ingat kami pergi karnival Wow tu ,
tak ambik tau ke pasal krisis yang hangat melanda negara kita ?
weolss prihatin jugak o.k...
jadi hari ahad adalah hari duduk dirumah dan layan semua channel berita
 yang wujud dalam ASTRO tu ...
 layan berita TV 1... habis sambung Berita TV3
pastu Berita Awani sambung Bernama pulak....huhuhu...
semangat berkobar-kobar menyokong pasukan keselamatan Malaysia yang bertungkus-lumus 
memastikan keamanan dan ketenteraman Negara ....
Tabekkkkkkk !! kepada wira-wira negara ....
cuma doa je yang dapat kami iringi untuk perwira negara .....

 Ni Lunch hari Ahad...masak simple2 je ...saya tak pandai masak ...
jadi masak yang saya tau jela.....
dah kenyang sambung lagi tengok berita sampai lebam....

Semoga pejuang -pejuang kita dilindungi Allah s.w.t.......
Semoga tiada lagi pertumpahan darah yang berlaku ...
kerajaan pls, pls...pls do the best for Sabah...

Kepada pengkhianat ...tali barut ...kalau benda ni betul-betul berlaku ...
Syooohhhhh....pindah lah ke negara lain......
jgn buat huru-hara kat tanah tumpah darahku ini ....

Sekian ...
al-fatihah buat pejuang Negara yang gugur di medan pertempuran .. :'( 
Semoga gugurmu sebagai Syahid di jalan Allah ....




2 comments:

Lynnda said...

Sedap je tengok sambal udang akak tu. Tengok udang kat k 4 semalam mahal ler pulok sampai 21 hengget lebih.. Hee.

:: Mrs.Eady :: said...

sambal udang!!