Attend Course at Bukit Gambang City Resort

Bismillah .....

Masa pergi Gambang haritu....bukan semua warga Ofis yang ikut ..
ramai jugak yang ade hal lain ... 
jadi semua yang terlibat lebih kurang 27 orang staff dan kalau campur keluarga ade lah hampir 100 orang 

tapi nilah kursus yang happening...
tak de lah strict sgt ....sambil kursus boley plak pose-pose ambik gambar :P 
haish.... apa nak jadi ni...ekekekeke
 ni gambar masa malam BBQ ...gambar lain tak ade ...
sebab tak tau knape Kursus kali ni macam malas je nak snap2 gambar ...huhu
mungkin sebab pergi sekali ngan Tn.John kowt ...hihihihi...
karang sibuk snap2 gambar ngan org bujang sentap pulak dia terabai nanti ..pppffffttttt :P 

see sekali ngan bos pun sporting ..hihihihi 
siap pose sekali kami ramai-ramai ..memang best la ...
Insyaallah kalau tahun depan panjang umur , murah rezeki dapat la join lagi ...
aktiviti macam ni dapat mengeratkan lagi hubungan sesama rakan sekerja... 



sekian .

2 comments:

Fazleyatul Aini said...

bosnya yang mana 1 tu

ArELeEz said...

kursus yg xstress! i likeee..!

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...