Bukit Gambang Water Park, Gambang City Resort

 Bismillah....

Hari Ahad tu sebelum bertolak balik ke KL....
kami berdua pergi lah terjah water park kat situ...
rase macam rugilah kan kalau dah sampai situ tapi tak masuk water park dia kan ...


Cuaca sepanjang kami kat sana memanglah hari-hari hujan ....
tengok awan tu ...gelap je .....
jadi bila hujan dah renyai-renyai memang tak banyak la saya snap gambar ...
takut basah skrin HP pulak nanti ...lagi pun punya la ramai ummat manusia ....
nak snap gambar pun susah sebab kna kongsi space kan ...
jadi ni je la yang ado .. :P 


 Mdm. M : "Eh...garangnya awak... jom snap gambar sesama"
Encik Singa : "Heyyyy.. you ! jangan la sandar kat badan I...berat la..senget karang dah tak Macho" 
kaakakkakakakkakaa.....
Opsss Sorry Encik Singa Gambang ...hihihi 



Hai Aishhh.......nape Comel sgtttttt ...
dia ngah excited nak mandi time ni ....hihi
tu yang snap gambar muke serius je ... 


O.k la Sekian. 


4 comments:

adianiez AIDA said...

gambang water park sgt marbeles kan? da 2 kali aida gi gambang ni...

Fazleyatul Aini said...

dah lama tak mandi manda kat waterpark
mandi laut je senang. jalan kaki dah sampai hehe

Anonymous said...

sape gegurl gbr last tu kamu...sy mcm kenal jer..haha

ArELeEz said...

aishh tu cam song hae kyo versi kanak2lah. comel!