Birthday Punya Cerita

Bismillah....

hai ...hari ni hari ke-4 menjadi 28 tahun ....ekekekekeke....
poyo je kan..28 tu dah tua lah tak yah la nak poyo sangat ! hahahha....

tau tak ..Tn.John tak ingat pun birthday saya :P pppffftttttt 
tapi saya tak kisah pun....walaupun sikit la kesahnya ..hahhahahahha
(ayat cover tak nak ngaku namanya :P ) 

sampai la petang masa dia datang jemput saya balik kerja ...
saya cakap kat dia 
"By, pagi-pagi lagi Syukur dah msg tau " 
hahahahhahah...
terus dia tanya ha..kenapa ? 
"saje wish birthday " 
along lagi lah ...Jumaat minggu lepas lagi dah wish..sebelum birthday lagi" 
dia takut nanti lupa... :P pppfffttt poyo akak weolsss tu ..hahahha

terus Tn.John cakap 
"Eh, Birthday sape? eh...eh...eh...."
tak yah nak eh...eh sangat la....banyak la dia punya eh..cubit nak ? hahahahhaa
Hey.... tak baik cubit laki!  dosa ...baikkk ...ekekekkeke 

balik tu malam dia terus lencong  Secret recipe ...
beli kek... 

Chocolate Fudge 

Chocolate Indulgence

 By pilih Coklat Fudge ...saya macam biasa Coklat Indulgence...
beli sorang satu slice je pun....
malam tu Tn.John belanja makan masakan Thai ...kenyang gila....
Thanks dear...lupa tak pe..janji ade effort nak celebrate walaupun tak de la happening kan ! 
tu pun dah cukup... ^_______^

tapi ade cerita kelakar ..sampai sekarang rase kelakar ..demm! 
hahahhaha
masa saya nak bli kek...saya tunjuk la kek tu..
pastu budak cashier tu tanya lagi ...yang mana ?
dengan confident nya saya sebut la... 
"chocolate Indulgence dan Chocolate Fiuj (fudge) " 
pastu budak tu cakap ...
"oo..Indulgence dan Faj (fudge) ..."
hahahahhaha...deng....salah pronounce ! 0_o
malu lahhhhhh banyak kali plak tu dia ulang ...
o.k Indulgence dia key in harga dan Faj ( fudge) 
dalam hati ...ko nak perli aku ke dik! hahahahhaha

esok pergi ofis siap cek pronounce kat PC ..hahahahhaha
tekan banyak kali dia asyik ulang " Coklat Faj"...Coklat Faj" 
yapedaa......Uolsss... iolsss is melayu ..
memamg kadang-kadang benda macam ni memang buat saya rase macam !
What The Fish ...benda mudah boleh salah pronounce ! 
ekekekekekkee  
bikin malu saja...bikin malu sajaaaaaaaaaaaaaa.....hahaha

o.k tu je nak story .....

sekian 

4 comments:

Miss Layaleya said...

hahahaha.. Kita org melayu, dimaafkan.. hahaha.. (nk gelak jugak)

ArELeEz said...

it's hokay, bebeh! sbb nnti asal lalu secret recipe je, musti t'senyum2. kenangan gitu.. he3..

Fazleyatul Aini said...

haha lawak la uols ni. nway, happy 28th birthday puan mawar. may love and joy all around u =)

Nafira usof said...

tak yah malu.. awak ok lah.. berani gak sebut.. kalo akak mau tunjuk jer kek mana.. mmg x berani nak sebut, hahahaha