Running Man Versi Malaysia

Bismillah....

Ni cerita Jumaat minggu lepas....
dah sejuk baru boleh cerita...cerita tengah panas nanti 
jadi cerita ke lain pulak sebab ikut amarah kan ...jadi bila dah sejuk baru waras nak cerita...hiihhihihi ...
Misti konfiuskan kenapa nak amarah pulak? 
o.k nanti saya cerita o.k ...

 Innovation Hunt Versi Running Man 
 Peserta yang mengambil bahagian... 


semuanya ade 15 kumpulan...
setiap kumpulan ade 3 orang ...
saya macam biaas bersama partner in crime .. Fadilah dan Wan ...
masa sampai rase gentar jugak ..
sebab banyak team kan ...
pastu ade juga team officer....
tapi kami sahut jugak cabaran itew ...


Akhirnya kami dapat tempat ke- 4 :'( 
walaupun peluang kami besar nak dapat top 3....
tapi apa kan daya.....suratan takdir ....
saya terima 
walaupun pedih ku terima jua..hihihihi 


tempat ke-2 dan Winner ...

Muka-muka Juara ....
Tahniah ye korang memang terbaik...!!! 
tabik sprinkkkkkk 
kita kalau nak menang sesuatu tu kena lah jujur kan ? 
jangan menginiaya orang lain...
o.k tu je ...
karang lebey-lebey akan jadi lebih emosi ..hihihi 


Sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

kemain posing yang juara tu hehe

NaNa said...

ayat pasrah ada jgk tu hahaha..

ArELeEz said...

kene la honest & have fun klu nk join games. klu xhonest begini la jadiknye.. xbaik woo.. amik hak org..

eh2, mahap! leez t'emo.