D'Arab Cafe, Jalan Duta

Bismillah...

Hai..hai..hai....hihihi...seronok hari ni tak busy sangat ...
jadi marilah kita update blog dikala hujan melebatkan diri diluar sana.. 

ni cerita tengahari tadi ... 
kami bertujuh pergi makan Nasi Arab ....
bukan main berselera timur tengah uolss..huhuhu

 ni la tempat makan kami tadi ...

kami pilih set yang ni ...set untuk 4 orang..tapi makan berlima...
kenyang o.k...kami ambik lauk campur...ayam n kambing bekk...bekkk
 pastu tambah side dish  roti ape ntah namanya...
ni pon sedap ....
 set kami makan tu dapat air sirap limau ...
self-service ...kalau nak refill pun boleh ...
pergi ambik cawan sendiri..senduk ice dan tadah la air sirap korang ....

 Close up sikit nasi kami ....
hihihi....beras panjang-panjang .......


Total harga makan tadi RM 48 +

alhamdulillah kenyang sampai sekarang ....
tapi kat tekak saya......makan nasi arab ni sekali sekala sedap la....
kalau makan selalu muak kot ..
sebab sambal dia kan tak "kaw" bak kata Nas...
Sambal dia "Buffalo" je..hihihihihi 

tekak melayu memang nak pedas sokmo ...
sambal dia macam masam-masam sikit ...

o.k ...tu je cerita hari ni ...
tata-titi-tutu- 


Sekian. 

3 comments:

Petak Bunga said...

quantitinya banyak..
btwn salam kenal

oya said...

nampak sedap..kita tak pernah la try makanan arab ni

ArELeEz said...

aah. sambal dia cam t'lebih tomato. klu t'lebih cili, confirm t'bahek dr ladang..!