Attend Course

Bismillah....

Ni kira nak update cepat-pantas-tuntas je ni ..huhu
sebab hari ni ade lagi sehari nak kna attend course ....
nak tau tajuk course ? 
"MANAGING AND DEALING CUSTOMER'S EXPECTATION"
hah ....lepas ni kalau nak deal pape datang la jumpa kak Non ye...hahahha
pasti Kak Non akan memuaskan hati anda .......
-____-" yolahhhh sgt ...ppffftttt 

First day activities ....
kena lukis gambaran wajah kita....huhuhu
da bertahun tinggalkan aktiviti lakaran-lakaran ni ...jadi hentam jelah ...janji ade rupa :P 
first one is mine...second Linda dan yang pakai spect tu Dak Nana...huhuhu
haaaa...Osman Kitty Bin Hello kitty tu berguna sgt 3 hari ni ...
coz ianya ringan...mudah dan cute untuk di angkut skali masuk dalam kelas... 
:D - feeling awesome #dah ko ingat FB nak berfeeling bagai ? hahahha..
hentam 

hati kedua aktiviti ..ikat-ikat tangan ...pastu cuba lepaskan....
tu je...then ...mata ni mula la nak buat hal...
jadi kita main lilit-lilit buat bakul sampah kulit gula-gula...ceeewahhh...
pastu sibuk berselfie....ranappp bekas Mak Nommm...hahahaha
nak tengok hasil selfie? 
.
.
Nah...tengok lah -____-"

memula selfie ngan Dak Nana .....pastu Linda pulak ...
Eh..sorry sgt sebab first time buat duck face ...Pengaruh rakan sebaya ni .. :PP
bila tengok sendiri memang rase nak lempang ...
janji lepas ni no duck face lagi o.k 
T__T

kami buat sesi selfie semua ni time group lain present ...
ni time Linda kna present ...
orang suruh present dia pergi senam erobik plak kat depan tu ...ekekekkekeke

Food yang delicious masa attend course ...
sedap la kali ni...selalu biasa-biasa saja ...satakat o.k la boleh makan tapi tak de rase sgt 
yang ni mabeles....
o.k la tu je nak citer 

....sekian ...

p/s : kitorang selfie-selfie pun present tip top tau.....ni kira selingan je...
kalau tak membazir pulak hantar kitorang pergi kursus kannnn ...  :) 
peace 

2 comments:

Sara Lynn said...

ceh kuang ajorrr pic exercise tu =P

ArELeEz said...

kursus katne?