Birthday Fadilah

Bismillah......

ni cerita penghujung tahun 2013.....
tapi biasalah ...asyik tertangguh .... tapi hari ni tak busy ...bos xde ..o.k lah kan ..
jadi cepat-cepat la update :) 

Birthday Fadilah 31 December .....
haritu memang kami tak de la plan nak celebrate pun ...
tengahari tu tetiba je Wan datang ...
dia bawak kek....kelam-kabut la waktu 

"Ross...cepat ...nak buat surprise macammana kat Fadilah ni " 
hahahaha..kelakar ....huru-hara sekejap ...
masa ni Fadilah dah turun bawah cari Wan ..yang Wan lari naik atas :P 

tanpa di sangka-sangka ...sy call la Fadilah ...
"ilah..naik atas jap ..ade customer nak jumpa" 
yang lain plak ready dalam satu bilik ..pasang lilin sume...
cepat pulak dak Ilah ni naik..terus gabra ...hahahha

dia datang muke macam bengang coz dia tengok kat depan tak de plak customer ...
"mana customer akak?"
saya lagi la gelabah ..apa aku nak temberang dia ni ...hahahhahaha
kebetulan masa tu fon kat tangan ...
terus hulur fon kat dia 
"ni ha..customer call" 
padahal bunyi line kosong je ...lagi la dia angin..hahahhahaha
"eh....dia dah letak la" 
ayat cover ...........dalam hati ....
Heh..mana la budak-budak ni ...pasang lilin ke buat lilin kat dalam tu tak keluar-keluar ...
hahahhaha.....

pastu diorang keluar Ilah macam blur jap..hihi..
tengok pic 1.....comey hangat dia ni ...


Happy Birthday Dear ....
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ....
Semoga sentiasa dirahmati Allah dan Sentiasa berjaya dalam hidup ...
Aminnnn....


Comey tak baju Kak Ton ? 
ekekekeke...kebetulan kami berdua pakai baju sedondon hari tu ... (kami janji nak pakai sama) 
yang kebetulannya celebrate Birthday Ilah ... 


Birthday Girl ngan pembuat Onar ...hihihihi
so sweet la korang ... wish u all the best o.k ....
diorang berdua ni la my partner in crime bila nak join pape aktiviti kat ofis...
perasan kan ? 
ala yang kat entry 



Sekian... 

3 comments:

Nafira usof said...

bestnye ade kelik yang sporting cam nih.. mesti best suasana keje kat situ kan~ jeles plak.. kampeni zura x ramai melayu. pompuan lagi lah.. zura jer yang melayu.. jadiknye x de geng lah..:)

Fazleyatul Aini said...

comel comel kak ton hehe

ArELeEz said...

comey betul bj kak ton (kuasa 2). hiks..