Suatu pagi di hari biasa .

Bismillah....

dalam hati ade rase nak letak tajuk Pee Dee Part II ....
tapi hasrat tu terbantut lalu terkubur sebab rase macam ...hurrmmm....bosan lah tajuk macam tu ...
ekekekeke...macam la tajuk "satu pagi di hari biasa" tu menarik sgt ....
ha..misti ade yang ternyanyi dalam hati sautu hari di hari raya kan? 
elelelelele......dah tak yah nak  senyum-senyum...
saya tak nampak pun :P ...pppfffttttt 


o.k kat Kondo actually banyak aktiviti yang korang boleh buat kalau nak ...
selain dari berendam sampai kembang kat dalam pool ni ...
korang boleh je :

karaoke sampai pening atau main game sampai lemau...
kat situ ade jugak gymnasium dan mini snooker ...
dulu masa first time saya kesana kami ade masuk sauna room dia...
tapi kali ni tak perasan pulak ade lagi ke tak sauna tu ...

ha..kat sekitar swimming pool ni ade banyak shower....
open shower ....kalau korang dah ke Pantai..mandi manda ....
pastu anak-anak atau mak pak nak sambung rendam dalam pool ...
mandi la dulu kat shower tu ..
biar pasir-pasir tak join sekali masuk dalam swimming pool tu kan ...

swimming pool ni terletak kat tepi Gazebo kafe ...
yang sebelah sana cetek ya..untuk anak-anak...
mummy and para daddy mandi kat tempat dalam tu ye ...
kalau bawak anak kena awasi sendiri sebab tak de pool lifeguard...


saya duduk santai-santai je....
tak de pool lifeguard pn tak pe..sebab yang dok mandi tu da tahap daddy-daddy ..
jadi boley santai sambil selfie-selfie..hahhahahha

Tn.John pun bukan la mandi ye-ye pun...
takat masuk berendam jap ..pastu naik...
pastu da kering dia turun balik..haishhhhh -___-"
kata nya masa pergi gambang ramai sgt susah nak mandi kat swimming pool dia
saya ? huh! tak minat .....kurang sikit mandi pool2 ni ... 
karang basah-basah leceh ...ppppffftttt 


pastu Tn.John naik dr pool kita paksa dia snap kan pic ..hihihihi
jadi ade la jugakkan daripada tak de :p 
ekekekekeke....


yang ni hasil selfie di tepian kolam ..hihihi 
tuala belang tu hotel punya...dia da bagi syarat kalau nak mandi laut atau kolam..
kna bawa sekali tuala ni ...jadi kita bawak la ...
patuhi arahan ...ciiiwwwaaahhhh ...

sekian... 


4 comments:

fadzli Amir said...

Cuti raya cina, anak haji amir nk buat family day kat PD..:P

Nafira usof said...

syoknye berendammmm..
nape x joint skali. best ape berendam.. hehehe

adianiez AIDA said...

aida tgh cari tarikh nak try lepak lexis :-)

ArELeEz said...

luas pool! syiok nih klu nk berendam ke.. b'kuak lentang ke.. ;P

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...