Manisan

Bismillah .....

Vitamin M sedang meninggi ni ....
haisshhh...pada hal this week kerja 3 hari je pon .. -___-"

o.k tak nak cerita panjang ...
saje nak share pic ni ....


Goreng Pisang Coklat Keju (Cheese Chocolate) 
sedap dan banyak laaaa...harga tu berpatutan sgt ...
kat KL ...RM1.00 baru dapat 2 keping je goreng pisang T__T


Harga RM 3.50 per box
Extra Cheese : + 50 Sen
Extra Coklat : + 50 Sen 

banyak flavour nya ... ade strawberry ...peanut ..yang lain tak ingat ...

Lokasi : Jalan Kamunting Lama, 
Kamunting, Perak 
depan Kem Tentera ....


  dan yang ni Pavlova ...
saya beli ni dekat pasar tani depan ofis ni je ...
rupanya tidak lah begitu menarik .....

harga ? mampu la nak makan 
RM 5.00 per box 

tengok dalam dia.....tadi saya cakap rupa dia biasa je kan ? 
rase dia? hoishhhh...rase dia sedap o.k....
bahagian bawah tu ...crust tu sedap..rangup dan tak la terlalu manis ...
cream dia heavy sikit ..tapi cream dia tawar sikit..cuma rase lemak2...
bila makan skali dengan crust tu ..fuhhh..mmg sedap ...kena sgt 
bawah manis sikit..atas lemak berkrim =) 


Ni Pavlova Linda ...
yang ni base dia tu coklat .....rase dia? hurmmmm..o.k la 
tapi saya rase yang atas tu lagi sedap ....


yang ni saya punya jugak..tapi dah lama beli ...
last month rasenya ....
yang ni base dia coklat macam yang linda beli tu ...
saya tetap rase yang atas tu lagi sedap...

o.k tata...tu je nak cerita 

Sekian . 



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

5 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

:: Mrs.Eady :: said...

aaaa...sedap nyerrrrrr!!

Sara Lynn said...

burppppppp

Fazleyatul Aini said...

woah banyaknya dessert !

LYAfrina said...

dapp rr!
sesspecially goreng pisang... xde lg kat sini ni

ArELeEz said...

b'sinar2 mata tgk makanan2 nih! owh3..