Keluarga

Bismillah....

saje je nak borak-borak kosong ...
saya happy tau sebab dah planning ngan adik beradik sume nak buat makan-makan ..
kami tak pernah lagi buat makan-makan macam ni ...
selalu makan biasa-biasa je...

kami planning nak buat BBQ ....
mudah-mudahan semua perancangan dapat berjalan lancar ....amin ...
bukan apa ...saya kadang-kadang terasa jugak sedih coz bila dah kawen ni...
 nak spend masa ngan family sendiri tu macam terhad sgt ....
bukan apa ...kami selalu balik kampung ...
tapi balik sekejap ...balik sabtu pagi ahad dah balik KL ... :'( 
kadang-kadang sebab rase sekejap sgt Tn.John ajak balik malam Jumaat ...
saya suke la sebab hari sabtu dah dapat sehari kat kampung ...
tapi masalahnya ...saya takut pulak..macam bahaya ...
Tn.John tu selalu tidur awal .....saya risau dia drive pastu ngantok ...
walaupun dia o.k je sebenarnya ......

dulu masa bujang , kalau cuti 3 hari je misti balik kampung ...
tapi sekarang kna jugak gilir-gilir ...tak boley la asyik nak balik kampung saya je kan ...
kalau Tn.John kerja sampai malam ...mmg la tak boley nak balik kampung ..
confirm la dia penat ..weekend nak rehat .....
pastu kalau balik tak sempat rase nak borak lama-lama ngan adik-beradik...
rase macam baru je sampai dah nak kna balik :'( 

kalau la planning nak buat BBQ kali ni menjadi ...
Insha Allah nanti nak plan lagi ....
hihihihi.....

ha.. tu je pun nak cerita ...
Sekian. 

2 comments:

Fazleyatul Aini said...

nanti kan cuti raya cina boleh la balik jumpa family =)

ArELeEz said...

klu menjadik, sila hebahkn di blog, ye! amik gambar bnyk2. best!

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...