Happy Hour : BBQ Time

Bismillah ....

Hai korang ..hari ni lambat bersiaran :P 
sebab? sebab malas + ade kirija laaaaaa.....
dah nama pun kat ofis ofkos la ade kerja kan ...hihihihi 

cuti Thaipusam balik kampung ....seronok la dapat balik kampung :D 
pastu plan awal kami nak buat BBQ tu telah berjalan dengan jaya nya ....
Syukur Alhamdulillah...Thanks ya kepada yang menjayakan nya 

orang paling penting kira orang kuat 
Abg Long  + Shukur + Saiful a.k.a Amri :P 
diorang yang dok berkipas itu malam .... hihihi 
kalau tak de diorang ....hurrrmmm....ntah nyala ntah tidak bara-bara yang membara tu ..hihi 
pastu Mak, kakak ngan adik pun penting jugak ....
sebab diorang yang sediakan perapan atas arahan abg Long 
perapan diorang sedap hokey ...... tak sangka ...hahahhaha 
pppffffttttttttt :P 


Mangsa kebakaran =P


menu malam tu : 
chicken wing yummilicious shukur sponsor :) 
Kerang rangup  berkrim Pak Teh 
Ikan Pari extra mabeles Saiful.....
Otak-otak Tesco dan Sosej saya dan Tn.John 
Udang , sotong dan Ikan Mak ngan Ayah ......





 Otai sedang masak ... hihihi 


sesi makan-makan....
kalau nak sedap kena makan masa panas-panas tau ... 
biar panas jari tu .... xpe ....hahahhaha
kalau dah sejuk dah kurang kick .....

hari berikut tu ade lebihan malam tu kami bakar lagi...
tapi da tak banyak ....
malam kedua tu tak tau la knape rase kurang meriah sgt ...
nanti kalau ade masa, ada kesihatan dan ade rezeki ....
boleh la buat lagi ... join ramai-ramai lagi meriah ......



Sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

1 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

ArELeEz said...

yess! dh jd entry! mmg meriah! ;)