On My 29 Birthday

Bismillah....
dah hampir sebulan baru dapat update....sebab nak selesaikan entry Sarawak 
my 29 Birthday is on 9 December 
saya ke Sarawak on 26-29 November 2014
haritu pun ada bgtau diorang celebrate my birthday in advance dekat Sarawak
 ni gambar ambil dari kamera kawan-kawan ..
jadi jomlah share ....
haritu bukan just my Birthday ...termasuk yang lahir on Oktober...
November nan hado....so Linda sekali lah dan juga Ismazira 
Eh....Elena pun December baby la....Happy Birthday dear ...
tapi sebab dia secretariat so dah potong kek baru dia bgtau 
laaaa....o.k jom kita snap pic sekali 
 inilah kek kami malam tu 
kek ni sedap..thanks la Cik Ana dan Elena 
sweet sgt korang ni ;P
ni gambar ulang jugak..tapi yang ni lebih jelas 
almaklumlah gambar haritu dari phone 
ni dari kamera 
 haaaaaaaaa.....ni kek kedua 
yang ni dari officemate yang fabolous ! sayang korang lah ;) 
yang ni utk 3 orang jugak ...saya Cik Addleen 12 Dec dan Fadilah 31 Dec
cheese cake yang sedap
Fadilah lambat ...jadi kami potong berdua la dulu 
Cik Adleen geram nengok strawberry tu ..hihi
tu pasal dia picit2....pppffftttttt 
simple party but very meaningful to me...thanks a lot uolsss...
love xoxoxoxooxox 
:) 
psttt : Cik Linda siap gigih gorengkan bihun untuk majlis ni 
sedap ! Kak Ana bawak spaghetti...Kak pah pun ada eh sume ade la...
buat potluck sorang sikit 
tu pasal sayang tu :P ekeke 

dan nak dijadikan kisah la kan ...
pagi tu ms Tn.John hantar saya ke ofis...Tn.John nampak ada kitten comel main-main bawah kereta 
memang comel..terus berkenan...hahahhaa 
nak tangkap bukan main liar lagi...jenuh kejar 
tak dapat ...tapi berbekalkan umpan daging dan Puan Shireen yang tolong 
akhirnya dapat !
 see? comel tak ? comel sgt ni...
terus call Tn.John bgtau kitten tu dah dapat tangkap pls datang ambik kat ofis :P 
so sementara Tn.john datang ambik saya lepaskan je dalam bilik 
 Tn.John datang ambik dalam pukul 11.30....
saya masukkan dalam kotak dan bw balik ...
kami sediakan cage utk dia ...
tak boleh lepas..kang lari memang susah nak tangkap ...
Tn.John namakan dia JEBAT !
balik ke ofis lepas hantar Jebat ke rumah 
tengok ada melody ni atas sofa...
waaaaaaa...best peluk ini melody ! 
rupanya Linda bagi ..
Thanks Darling ....huhuhu 

o.k tu je nak cerita nanti sambung lagi Insha Allah 

Sekian 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

5 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

wahida said...

hepi belated beday my dear...

semoga murah rezeki dan terus kekal cantik hendaknya...

amboi nama kucing, jebat gituwww..hehe..

Nafira usof said...

Alahaiii.. bestnyeeeee.
tersenyum2 Zura baca n3 nih.
semua yang best2. sambut birthday ramai2. makan2 ramai2. dapat ahli keluarga baru.. comel kitten tuh.. warna pon cantek.. pastu dpt patung yang super kuit. bertuahnye dapat kawan2 yang sporting cam tuh.. :)

Fazleyatul Aini said...

happy belated birthday

Sara Lynn said...

you're welcome.. hihihi

ArELeEz said...

sekali pandang, macam name kite plak kat ats choc cake tu. he3..