Top Spot Kuching - makan Seafood sehabis boleh!

Bismillah......

Food court Top Spot, Kuching ni rasenya memang famous kan ?
dah macam syurga makanan laut ....
Lokasi nya : 
Level 6, Jalan Bukit Mata Kuching, 93100 Kuching, Sarawak
kami makan di Bukit Mata Seafood No 25.
memang penuh meja makan kat sini ...
nasib baik Kak Leen dan uruskan semua untuk kami 
Thankssssssssssssss soooo much K.Leen 
miss u already 
rasenya ni butter prawn...
memang makan banyakkk malam tu ..
semua sedap-sedap belaka...rasa rugi plak kalau diet masa tu ..hahaha
see betapa rakus nya ...-____-"

sayur midin goreng belacan ....
Sementara tunggu makanan sampai 
semua ada je aktiviti sendiri....
adoiyai candid muke stress saya tengok hp..hahhaha

yang ni Oyster pancake kan? 
sedap..rangup makan macam keropok 
pastu cicah sos...perghhhh 
hahaha...jgn harap la nak candid saya lagi 
ekekeke :P

tapi last kna candid jugak ...
org sibuk ambik gambar kat camera awak dok pose dengan sepit ketam 
pfffffttttttttt

see..soooo fresh 
sayur ikan-ikan semua nampak fresh 
tengok yang belum masak macam ni pun boleh buat terliur kot ..
gulllppppp 

Udang lipan.....yummy 
kalau goreng tepung ni sodap oiiii 
kalau rebus macam tu je pun sedap

siakap 3 rasa ke masam manis ntah ..sedap 
ketam ni memang paling best 
ketam masak telur masin rasenya 
rase dia unik dan sungguh lazat berkrim disukai ramai 
kalau datang cuba ini o.k! 
ada sup jugak 
yang tu mushroom soup 

perut dah kenyang ...
apa lagi jom lah bersandar dan bergambar ..ekekekeke 

Sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Sara Lynn said...

ketam sedap sampai tak cukup! nak lagi! lagi! lagi! ekekekee

Fazleyatul Aini said...

fuyohh makan besar
pancake oyster looks deliiiiiciousss

LYAfrina said...

semua nmpk sedap..
paling unik oyster pancake tu/

ArELeEz said...

sorga seafood!