Mengopi di Pejabat

Bismillah...

 konsep ni bagus jugak kan..tak de lah sibuk nak mengopi kat Publika nun disana?
hihi

Mesin Dolce Gusto ni ada Officer yang beli...
tapi dia offer kat kitorang siapa nak buat air boley guna
just sedekah la seposen dua (ada tabung kat tepi ) untu maintenance mesin tu 


ada jugak yang cakap ...
ala ...3 in 1 tu pun sama je rase dia 
Ehhhhh...salah itu..lain la rasa dia..
hihihi dia lagi sedap..creamy 
dan sukatan dia ngam-ngam je....atas capsule tu ada bagitahu berapa banyak sukatanya

 ni la capsule untuk buat air tu ....saya just beli yang milo tu 
RM 29.90...
dalam ada 16 ketul capsule...maknanya boleh bancuh 8 kali 
satu bancuhan ada susu dan satu milo 
atau susu + mocha atau susu + chocochino atau susu + Vanila
faham idok?
tak pe abaikan...tak payah fikir ....ahhahahhaha 
tapi saya nak rasa flavour lain so saya gunakan sistem barter ...hihihi
tukar la Milo saya dengan perasa yang lain 

ha....ini lah hasilnya 
nampak tu ...nice kan ? ada layer-layer 
atas tu ada foam yang lembut 
nyumsss


Sekian.. 

2 comments:

ArELeEz said...

semoga murah rezeki officer tu. aminn..

Fazleyatul Aini said...

ni kalau ada kat office mau tak henti2 mengopi hihi