Birthday Dinner

Bismillah.....

Sempena Birthday saya yang dah lepas...
Tn.John ada la jugak ajak pg makan-makan 
masa tu kami bercuti...kira makan-makan belated Birthday  la...
o.k la dapat makan lain sikit dari biasa..dapat stay hotel..
kira o.k la tu kan? nak apa lagi ...ahhahha
mudah terhibur kan?
 senang je nak ambik hati walaupun husband  x ingat masa hari birthday tu 
xpela...kira cincai la ..apa laki bini pun nak berkira sgt..ekekekke

kamai pergi Dinner makan Western food 
Restoran ni first time datang 
deco dia menarik...
harga pun berpatutan sangat 


Tn.John makan lamb grill...saya makan mix grill
black paper sauce dia sedap!
tapi saya suke sangat chicken mashed potato dia 
secukup rasa 
  

juice diorang serve dalam jug kecik tu...
puas hati la sedut 
nak-nak penggemar air macam sy..

balik ke hotel Tn.John bagi handbag ni ....
dia belikan masa jalan-jalan kat mall lepas makan 
yeayy...memang dah lama juga tak tukar beg ...
pergi balik kerja gantung handbag yang sama je 
tapi sy o.k je ...apa ada hal..
asalkan ko ada handbag nak isi wallet dan hand phone cukup la

life is easy why we insist to make it complicated? 

Sekian 

2 comments:

Qaseh Suhaida said...

Hepi belated besday...

ArELeEz said...

ye, betul! leez spesis handbag dah lusuh t'kopak2 baru tukar baru. hu3..

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...