sedeh melangkah ke 3 series

Bismillah...

cepat je kan masa berjalan...memang sesaat pun dia takkan tunggu kita...
tahun lepas saya dah 30 tahun ? rasa macam 
"hurmmm......tua dah aku ini sambil tengok cermin dan menilik kedutan di bawah mata " 
hahhaha

kenapa pulak sedeh..saje letak sedEh..tak letak sedih 
sedih tu macam berduka cita, air mata bergenang-genag tu kan ?
ini bahasa sendiri ni kalau rujuk kamus dewan memang tak de ye ...haha

mana mau tak sedehnya kome...
umur dah masuk 3 series ? pencapaian dalam hidup? 
hurrmmm...sedeh...sedeh. lagi menyedehkan..hahha

duit simpanan beribu ? nan hado
anak nan hado?
kereta sendiri? nan hado?
syarikat sendiri lagi la nan hado?
perniagaan sendiri ? hurrmmm alamat la

cuma alhamdulillah ada rumah sendiri sebuah 
cukup lah tu ..apa-apa hal ada juga tempat berteduh 
dan ada kerja dan bergaji
juga seorang suami..
apa pun bersykur apa adanya 

 dah la kisah sedeh itu..sbb xde la sedih sgt pun...
jom sambung ...ni kek birthday addleen ..eh salah kek birthday saya dan Addleen sepatutnya 
sebab birthday dia 2 hari selepas saya..so buat sekali la katanya 

tapi kali ni unexpected sgt ...sebab yela penat pindah pun baru sgt lagi masa ni 
misti la orang sibuk kemas-kemas mana la nak ingat birthday bagai 
tapi rupanya kawan-kawan sy tak pernah lupa 
alhamdulillah ...terus hilang kesedihan itu...
ada juga yang ingat kan ...hihihi 

ini lah sayangs-sayangs yang buat surprise pagi-pagi
hihihi...si Linda la ni rasenya beli kek.....
sebab dia tau kot saya suke bunga-bunga merah gitu..ekekkeke 

 budak bertuah si Ili ni pun sanggup la datang ofis..
haishhh....kenapa uolss ni susah-susah ni ?
akak ni kalau orang tak ingat pun akak tak sentap la dik 
'terus akak kau...dah masuk 30 kan ' hihihi 
tapi akak cume buat-buat lupe birthday uolss je nanti..wakakkakakakkaka :P 

sebab kek ni comel sgt 
akak yang dah  masuk 3 dekad ni nak jugak bergambo dengan kek bunga-bunga 
>____< 



lepa sesi tiup lilin, peluk cium...jom lah makan ...
diorang belanja nasi lemak ayam juga untuk b'fast 

terima kasih kawan 
luv uolsss




Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Sara Lynn said...

salam singgah.. haha

ArELeEz said...

cantek sgt warna kek tuh. kontra merah-putih mmg naik seri dia!