Marina Island Resort, Pangkor

Bismillah...

dah alang-alang ada snap beberapa gambar menarik 
saya share lah kat sini ...

lokasi 
Marina Island Resort Pangkor
    Alamat: km 1, Teluk Muroh, 32200 Lumut, Perak, Malaysia

Marina Resort ni sesuai juga kalau nak bawa anak-anak bercuti 
boleh mandi kolam yang cantik dan boleh mandi laut yang tak jauh pun dari hotel

 setiap apartment tu memang luas...
masuk je ada satu bilik yang macam dalam gambar ni 

kami dah disediakan 3 buah katil untuk 3 orang 
jadi dalam bilik kami ada 4 buah katil..3 didepan dan satu dalam bilik 
memang kami pilih tido bertiga didepan tv ni jela..lebih senang ...
bilik satu lagi tu buat tempat solat dan salin baju je...

ada juga dapur kecik kat tepi tu ....
cermin besar tu buat bilik lebih kelihatan luas..
nak pergi kelas tak payah rebut cermin..tuh ha besar share la 3 orang 

 kalau la rumah sendiri best nya ...
letak satu set kerusi ..petang-petang boleh minum coffee ngan biskut ..
haishh....sembang-sembang sambil ambik angin ..haishh..haishh...haish..

hahahahha kesian angan-angan mat jenin jela kan 


swimming pool kat bawah tu pun best 
luas..ada dua buah ..satu yan dalam satu yang cetek untuk budak-budak main 
kami tak sempat pun nak singgah kat swimming pool ni ..
jadual pack ....dapat tengok dan lalu lalang sahaja 

sekian ..



2 comments:

Fazleyatul Aini said...

boleh kuak kupu2 dalam kolam tu

ArELeEz said...

lps tu, beli mesin dolce gusto, letak kat balcony tu. lps tu, ptg2 buleh minum dolce gusto mix flavour + cekodok bilis cecah sambal tumis ikan bilis. lps tu, bla3.. eh, t'sambung berangan plak! ha3..