Pindah

Bismillah....

Maaf korang lama tak update....
malas nak cakap kenapa tak update ...
sebab alasannya sama saje..hahahha
hidup dalam alasan ni memang tak kemana....

yang penting hari ni saya gagah menggigihkan diri update cerita walaupun dah basi 
ala blogger power macam Cik Epal dan Irine Nadia pun update cerita setahun lepas rileks je kan ? 
waakakkaka...apala sgt setakat blogger picisan yang reader tak seberapa ni ...
kakakkaka :P 

officially saya dah pindah ke ofis baru pada penghujung November 2015...
proses pemindahan yang agak panjang dan memenatkan 
tapi Alhamdulillah semuanya berjalan lancar 

 Pindah dekat je...
kalau rindu ofis lama naik je ke level atas boleh nampak je bangunan lama 
walaupun Bangunan baru ni baru dan cantik 
bangunan lama tu tetap masih dihati ...cewahhh 
dengan bangunan pun nak feeling ke? hahahahhaha 
bukan macam tu ... ada sentimental value kot?
start perkhidmatan pada July 2008 kat situ ...
dah lama suke duke disitu ...


Sebelum berpindah kami makan-makan ramai-ramai 
makan nasi arab...
ada Officer belanja...TQ Puan ..semoga allah murahkan lagi rezeki Puan sekeluarga 

haish ...lama tak mengarang kat blog ni 
asyik la nak typo..hahaha kalau ada typo tak nampak tu mahapkan la ahkak 
ahkak dah masuk 3 series tahun ni 
huhuhu...

gambar ni kami ambil masa buat lawatan ke Bangunan baru 
belum pindah ..just lawat je 

ni view dari level 31ofis baru 
tu ha bangunan ofis lama ...
kan da bagitahu tadi ..kalau rindu pandang je dari sini ...ahhahaha

ni lah tempat saya mencari rezeki sekarang ...
bilik yang tak bertingkap ni ...
bila tengahari mula la senaman mulut...
(menguap mengantok oii) 
hahahaha

Semoga tahun 2016 lebih bermakna
dan sentiasa diberkati buat kita semua 
Inshaallah...amin 


Assalamualaikum.


1 comment:

Fazleyatul Aini said...

woi banyak nya keychain gantung2

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...