#mastergrillfw

Bismillah....

now nak cerita sikit berkenaan tempat kami dinner dalam entry sebelum ni 

lokasi 

Mastergrillfw Cafe Restaurant 
No 380,381 Ground Floor
, Persiaran SIBC 14, 
32610 Seri Iskandar Perak.

 Tuesday - Sunday 4.00 pm - Late Night
 019 999 9062 / 019 323 1255

ha..bukan di KL...tapi di Perak 
ni antara interior design dalam restoran tu 
saya suke design yang vintage macam ni 
sambil makan mata melilau je tengok deco ..hihi

kalau nak tengok boleh follow IG mereka 

berbalik kepada food 
saya suke gravy black pepper sauce..dah la banyak 
secukup rasa ...selalu makan misti kuah da habis tapi isinya ada lagi 
tapi TAK di restoran ini 

ini mixed grill saya 


adoi sedapnya yang ini 
chicken mashed potato 

ini lamb chop Tn.John 
dia je macam kurang puas hati sikit 
sebab daging liat ...tak boleh nak telan ...
mungkin bahagian yang dia dapat tu kebetulan liat 
yang lain o.k




total saya nak bagi 4/5 bintang
amboi ....maaf kak Nora tak boleh bagi 5 bintang
huhu...kena improve sikit tang daging yang liat tak boleh telan tu

overall o.k sgt ! selesa, kemas, cantik , teratur
servis cepat

harga memang berbaloi-baloi-baloi baloi
makan western dua orang ada add mashed potato dan fries
below RM40 ? dengan keselesaan restoran macam ni

mana nak cari kan ?

Selamat maju jaya buat Restoran Mastergrill Western Family
ada rezeki saya singgah lagi


Sekian .

2 comments:

Fazleyatul Aini said...

murah rege dia

ArELeEz said...

ok, dekat. dah jot down. he3..