Empangan Kuala Kubu Bharu

Bismillah....

Entry   2 harini semua saya buat auto publish 
gigih kan...hahaha
bukan apa ...sementara  mood nak menaip ni tengah rajin ..
baik kita update siap-siap 

sekarang saya sedang bercuti....kisah cuti akan diupdate minggu depa la kira nya 
ala..cuti dalam malaysia je...
belum seru lagi nak bercuti over the sea ...haha

lagipun ni untuk kawan saya 
kalau saya dah lama tak update 
dialah orang yang akan suruh saya update 
Bosan katanya....penyuntik semangat gitu...
phuuiii ...ahhahahha 


 baiklah ..mari sambung..haha
gambar ni saya ambil di Empangan Kuala Kubu Bharu 
luas rasa bebola mata ni tengok pemandangan yang subhanallah cantik! 


Rider Basikal ramai yang suke kayuh area sini 
sebab nyaman dan kereta pun tak la banyak sgt 
pastu snap gambar kat sign board ni ...
sebab dah 2-3 kali saya lalu misti ada yang bergambar dengan basikal kat sini ...hahaha



masa saya sampai matahari dah meninggi 
panas sikit la...so tak de lah nak ambik gambar banyak-banyak 
kalau ada masa saya datang sini boleh snap gambar lagi 

Sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

1 ♡ kas|h beRpanJangan ♡: