December girl

Bismillah....

dipenghujungtahun ni ramai pulak yang sambut Birthday ...
haritukan kek saya patutnya share ngan Addleen ni 
tapi masa hari kejadian dia xde..Emergency leave  balik kampung 

so kami ganti la beli cuppies yang super cute untuk dia 
Hopefully dia suke lah 
 Birthday girl ni memang begitu...suke hati dia je nak pose cemana 
tapi kalau dia tak de ...kurang happening nya
dia la kuat menyakat 
dia la kaki gelak 
bab tiru gaya orang ...hurmm..memang serah la pada dia 

agaknya Sagittarius girl memang happening.....

krikk...krikk..krikk....
hihihihi 
excited dengan cuppies yang cute ni 
nak makan pun saiiiyang 

penutup 2015 kami celebrate birthday Fadilah 
sedappppp nya bila teringat brownies ni 
sumpah sedap !!


Brownies ni tak la terlalu manis 
just nice...makan pula dengan strawberry 
haishhh....yummy o.k 

Order dari mieza ..
pandai betul dia buat brownies 

 see...masing-masing tak zabar dah nak makan brownies tu 
dengan taburan coklat kat atas tu 
tak menyesal la kalau order dengan dia 

eh..terpromote pulak 
tapi benda baik apa salahnya dikongsi 

anyonyonyo...shomel sgt ni 
ini Eshan Hadif B .Mohd Syazwan 
geram tengok comel..lepas kna inject pun boleh ketawa ngekek
sporting dia ni...



Sekian 



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

1 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

ArELeEz said...

syiok dpt kengkawan yg happening2 ni. ilang stress sekejap.