A.L.-.F.A.T.I.H.A.H buat kak fieza...

pagi tadi ...jejak je kaki kat Office ada orang maklumkan pada aku yang salah seorang staff telah kembali ke rahmatullah ...
Beliau ialah Puan Norhapiza Binti Soh,
akak ni satu floor ngan aku..tapi kat another wing...aku selalu jumpa die kat dalam toilet dan die misti senyum je bile aku jumpe die .... semanis senyuman gambar di atas ...

akak ni meninggal sebab die terjatuh kat umah kakak dia waktu dia nak minum air...akk ni pregnant..dah due pun..walaubagaimanapun ..bayi beliau dapat diselamatkan tetapi masih berada di Wad I.C.U...

Beliau telah kembali ke rahmatullah pada malam tadi (9 Ogos 2009) di Hospital Kota Bharu Kelantan...

Mari kita bersama-sama mendoakan semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang-orang beriman dan diredhai Allah S.W.T. Al- Fatihah.....

4 comments:

alimaz said...

salam/.....al-fatihah....

arapink said...

al-fatihah...

sedihnya

mawar_berduri said...

Sedih la ....tadi ade buat majlis tahlil dan bacaan yassin...tengahari ni ade lagi .... :'(

Myraa said...

al fatihah. kesian sangat :(