T.A.G.G.E.D from kuina

Bismillahhirrahmanirrahim.....
"3 Sebab kenapa aku berblog?"
Mmmm...Kenapa yek? Secara ikhlasnya aku mule berjinak2 dengan dunia blogging ni bila suatu petang aku keluar jenjalan dengan MydearBy dan kak Lela. Petang tu kitorang ajak die keluar sbb nak mintak tunjuk ajar cara nak gune kamera baru kitorang :) ..Mase tu la K.Lela cakap
"Ross, K.Lela ade blog sekarang tau, nanti K.Lela boley masukkan gambar2 ni kat dalam blog"
keesokan harinya aku pun bukak blog beliau..dan tengok la entry yang kitorang g jenjalan kat Taman Botani, Putrajaya tu..Klau berminat nak tengok klik disini .

Sejak tu la aku mula update blog aku yang aku creat pada bulan April 2009 Creat tapi tak update..Jadi blog tak siap la mase tu..sbb tak tau nak tulis ape...tapi bukan blog ni..blog aku yang lagi satu.. klau nak tengok jugak klik disini .

Back to the question... 3 sebab kenapa aku berblog?

Satu
Sebab aku nak tulis balik ape yang telah aku lalui supaya aku dapat ingat bila setiap kali aku bukak blog ni selagi blog ni wujud sebab tu aku letak title blog ni FrOm The PaSt To tHe FuTuRe.

Dua
Untuk mengisi masa lapang aku kat office tengah kerja ade masa lapang plak?..hihi..muykil ni..:p memandangkan kerja aku ni menuntut supaya berada 90% ditempat kerja dikerusi aku la jadi aku memanfaatkan tuntutan tu dengan berblogging ni. Kalau layan blog ni dari pagi sampai tengahari tak gerak kemana2 pun tak pe ....hihi..serius tak bosan.... :) selain tu aku dapat gak berkongsi serba sedikit maklumat yang aku tau dengan kawan2 lain, dan dalam masa yang sama, aku pun dapat jugak maklumat daripda kawan2 lain ' Give and take' o.k :) .

Tiga
Dapat menambah kawan2 dialam siber ni...macam2 jenis kawan yang aku dapat kenal..ada yang sama minat ngan aku, ada yang berbakat cth : yang pandai makeup , ada yang aku berminat dengan cara penulisan, ada yang sama2 nak capai cita2 macam aku.. nak kurangkan berat la..ahax..hihihi dan macam-macam lagi lah...


O.k...Sekian dulu jawapan aku untuk jawab tag dari Kuina... adios

1 comment:

kuIna LadyInRed said...

toce toce toce...
kira blog nie diari alaf barulah ya... diari teknologi...