N.E.W Mascara ...

Bismillahhirrahmanirrahim.........
Memandangkan Stock Mascara aku dah abis ...so aku pun order la mascara baru dari katalog..
Ni la Mascara yang ku beli dengan harga RM 52.70 berjenama COSWAY.... :) nak beli yang berjenama terkemuka tak mampu ...ahax
Mascara Extremelash - Mascara base

My Original Eye look ..without Mascara..


Mascara Extremelash - Amplifying Fibre


My eye after using Eye liner, Mascara base + Amplifying Fibre yang putih2 tu ..macam kapas



TaRaaaa.....Ni la hasil daripada sapuan 2 Masacara baruku ...
macam xlarat nak bukak mate plak ..hihihi




Nampak panjang x bulu mate ku ? ke nampak biase je ? ..mmm...
Kalau x nampak panjang nak je aku pulangkan Mascara ni dan ambik balik RM 52.70..ahax

4 comments:

alimaz said...

salam...melekat mata pakai masakara masa kita kawen dulu.wakkaka...

Eazy Izzuddin said...

nice
leh belikan untuk si dia
=D

mawar_berduri said...

alimaz : hihi...akk pakai bulu mata palsu skali ke? kalau Mawar pakai bulu mata palsu rase macam malas btol nak bukak mata ...rimas ...hihihihi ( pakai skali je mase bertunang)

mawar_berduri said...

Eazy Izzuddin : Wah..bagus2...misti si dia suke ...bukan senang bf nak blikan alat2 make up ni tau ... hihihi