T.A.G.G.E.D from kak Ara

Bismillahhirrahmanirrahim.....
ish..ish..macammana bley kena tagged plak ni ? mm..Nasib baik la ari ni tak busy..so Kak Ara ,ni Mawar bayar saman akak...harap akak berpuas hati .... ahax:)

ni la meja kerja Mawar....ekceli..tak la sibuk sangat ...Tu yang ada atas meja tu surat yang baru bukak, Diary, Fon Directory...dan beberapa fail yang akan di bawak masuk ke dalam bilik Bos....Meja Mawar pun sempit je...kalau banyak sangat fail memang tak muat ....So bile siap sume keje Mawar akan kemas meja supaya tangan ni selesa sikit nak letak atas meja.

Gambar yang atas sekali tu, antara barang yang Mawar suke...Bekas letak pen yang cantik tu siap ada bunga matahari telah dihadiahkan oleh kawan-kawan Mawar masa nak resign dari TNB..salah seorang kawan tu ialah Kak Lela ..Terima kasih ye...lagi satu patung beruang Koala yang cute tu ...tu pemberian En.Suresh mase dia pegi Australia..

Atas meja under glass..ade gambar family Mawar....Keluarga tercinta..kat sebelah gambar family ada gambar myfiance....dan yang dalam bulatan kecik tu ...Cop yang kugunakan setiap hari ...
aduh...berserabut kan? ...SorRy la..Ni laci Meja ...Mak ai bersepah kan ? ..macam2 ada...tapi tikus tak de o.k... :) ...antara barang yang menyepahkan laci ni ialah ink printer, Mirror..mirror in the drawer..name tag yang tak dipakai...cable handfone penting ni untuk siapkan tagged ni, Pendrive....Ha tu dompet merah beruang panda tu pulak pemberian one of my boses masa keja kat TNB...From China..Mawar letak duit syiling dalam tu .....tu pulak RM 6 baki daripada RM 10 yang myfiance bagi pagi tadi untuk belanja hari ni ...hihihi..thanks dear..

kerusi empukku....diatas kerusi ni la mawar abiskan masa 8 jam bekerja...kekadang atas kerusi ni la jugak mawar tido bile penat sangat time lunch...bukan time keje o.k ..hihihi..bantal oyen tu buat alas pinggang..duduk lame tak de la rase nak patah pinggang...bile tido plak jadi alas kepala kat atas mejaku....yang dalam bulatan tu..buku koleksi setem ku yang tak seberapa...

lastly...Under table...bukan undertacker k..hihi..Bawah meja Mawar memang penuh ngan kasut...ada 4 pasang kasut dan sepasang selipar....yang dalam bulatan tu pulak...my reminder n what to do today...sebelah tu ..Contact no..senang siket bila boss suruh call sesape ....

Ni lah hasil Bayaran samanku kepada Kak Ara....Sekian wassalam...

adeh...Penat mata..kena tenung benda jauh plak nak rest kan mata....

2 comments:

arapink said...

ya ampun mawarrrrr...

bukan lagi puas tapi terover puas dah...

meriah jugak meja mawar yer...mcm rumah pon ado...kekeke

barang semua kiut-miut belaka nih...

anyway...thanks banyak2 yer mawar

muahhhh...kekeke

Eazy Izzuddin said...

wah!
nice la tmpt die...
xD