A.R.G.H.H.H.H.....tension

Adui...tension....sangat tension ....macammane ni ? ....aku dah tau nak buat cammane lagi ....PSP aku buat hal plak .....malam Sabtu tu aku main la PSP ni cam biase ...tetibe terpadam sendiri ...trus tak leh main ......So ari ni aku nak try la buat sendiri benda alah ni ...nak buat punya la susah dari pagi sampai sekarang tak berjaya lagi ...kepala pun dah pening ....... nk buat keje pun tak de mood .......rase cam nk balik je .....

3 comments:

alimaz said...

salam....senang jaaaa....beli lain kekekekeek...jangan mare gurau jaa

mawar_berduri said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mawar_berduri said...

hihi... tu la pasal .... semalam ade gak dok pikiaq2 nak trade in je ganti baru ... tapi ble pg kdai seb baik bley format balik .....alhamdulillah ...