terJaNgkIt citeR KoReA


Bismillah ...
oh..apa dah jadi ni ?
kerja ke melangut? hahahha
bosan dan sejuk sebenarnya .......
Sorry la da beberapa hari tak lawat kawan2 dan tak update blog...
sila salahkan mamat ni...huhu


ala....layan citer Korea mase rehat o.k kan ?
best tau citer ni...
walaupun citer ni dah kuar lame

dah 2 kali tengok pun rase best ...
dulu pernah tengok skali ,
tapi lupe tajuk ape ....cari punye cari..
tanye punye tanya ...

rupenya tajuk dia

COUPLE OR TROUBLE

kepada peminat cerita Korea...
boleh la layan kat sini











9 comments:

Lya Colours said...

dulu masa skola suka layan gak korea
paling suka cite "successful story of a bright girl"
best gilooooo

sahromnasrudin said...

salam..peminat citer korea rupanya ??? hehehehe

GaDis CoMeL said...

boys over flower dah tgk dah? best kan... hehe... teringin nak tengok balik cite full house..

najihah sahami said...

waa..bes ke cternye??
latest drama yang sy layann pun you're beatiful..bygkan da lame mane sy xtgk drama korea.....rindu bangat~~

Mawar_berduri said...

Lya : Best citer tu...dulu aku pun layan citer ni .. :)

Mawar_berduri said...

Sahrom : Salam, tak de la minat sangat ...cume ada beberapa citer je terminat ...huhuhu

Mawar_berduri said...

GC : ala...tak tengok lagi...best ke ? nanti nak tengok la...hihi

Mawar_berduri said...

Najihah : Best..try la tengok ... Thanks singgah dan komen :)

cheqna said...

cheqna layan2 gitu je tapi masa tahun 2001..2002 hurmm..memang hantu r
masa tu citer winter sonata n autumn in my heart...

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...