Interesting Blog Awards


Award di pagi Isnin yang suram...huhu
hari ni Monday blues ye ..
sangat malas dan langsung tak energetic
.......................
lembap je rase mane tak nya...Friday until Sunday berkursus kat Cherating
malam tadi baru la dapat jejak kaki kat KL nih...
penatnya...tapi best ...berkursus sambil makan angin ..

nanti kalau ter'rajin' akan aku ceritakan ape yang berlaku sepanjang 3 hari kat sane




1. Thanks and link the person that tagged you
Thanks tu cik bucken yang vogue ini (eh, riak) yang kiut miut lagi creative itu..
tak caya?..lawat la blog beliau .


2.Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic
15 ? mak aih ramainya ? huhu......

Sis BlueCity
Pak Cik Mamai
Zan x-ray
Lya Colours
Cik Awe
Cheqna
Cik Suraya
Luvida
Kak Lela
Cik Su
Amyliana
Blog Pencari harta Qarun (Emy)
aina dak kiut
Kak Jajagurlz
Shidah
Rose Cantik

opsss..terlebih sudah ...huh

3. Contact that blogs and let them know they 've been tagged
ala...yang ni aku malas...hahaha....tak pe bile diorang singgah biar diorang tengok ...huhu


4. State 7 things about yourself

anak kedua dari 5 adik beradik
suke berjalan2...melancong...meronggeng ....
suke makan jagung .....sejak azali kot ? hihihi
tak suke ulat gonggok ...geli wooo...kaki banyak
tak suke rumah bersepah2...buat aku stress
suke melukis dan suke lukisan yang cantik2
suke beli kasut tapi tak semua yang aku pakai ..kadang2 bli je tapi tak pakai ? hahaha

cukup 7 kan ?...huhuhu


harap kawan2 yang di TAG tu ble ade mase sudi2 la buat.....
kalau tak buat pun tak pe.....x de paksaan o.k














~ Monday blues~



6 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

tq kak...heheh..

shidah said...

mekasih tag kita.. hehehe

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

eh ulat gonggok bukan comel ke?? hehe

beautiful_rose said...

owh,aku sudah di tag.
insyallah free nanti aku buat tag kamu.
masih berhutang tag handbag dengan kamu... =p

Lya Colours said...

mekasih yunk :)

[s.u.r.i.a] said...

su memang fantastic dan bombastic tapi xplastic tau. ahaks. :P