Cik Mawar jad| HaCker ? oh No !!!!


bismillah ...

hari Jumaat muncul lagi..
hari ni dah petang baru dapat bersiaran ....
bukan bizi pun...hihihi...cume tak brape nak ada mood nak update blog pagi tadi .

tapi sekarang mood tengah berkobar-kobar ye ..
mane tak berkobar-kobar...tengok tajuk la dulu kan ?
wah..macam dahsyat je aku nak jadi hacker blog orang lain plakkan ?
macam la aku pandai sgt tentang komputer2 nih...
almaklumlah sekolah pun takat darjah tiga je mana la nak buleh jadi hacker plak ..hihi
ops..tipu..sila jangan percaya ye ...hihihiini my pic bersama athirah..mommy dia yang snap kan pic ni :)

sebenarnya nak bagi tau ..
hari ni aku ada buat penampilan khas kat blog mommy athirah
wah...mabeles ye..dah macam artis blogger jemputan plak..
padahal dia tak jemput pon..aku yang mintak nak buat n3 kat blog dia ..hihi
dush..dush....


jemput la melawat blog beliau ye....hihi
anda akan nampak gambar cik mawar menyengeh kat bloh beliau :P
kat sane banyak makanan yang sedap-sedap dan mengiurkan
kalo tengok tu tutup sikit mulut jangan ternga-nga plak
karang meleleh ayaq liuq tu ..huhhuhu








7 comments:

AiDa AzRyN said...

huhu.. saje je kan sebut pasal makanan?=.=

gigiAriEma said...

hoho..so comel tuh pon ternganga..haha

Adinda Amy Sensei said...

cantiiiikkk...hihi

Sham said...

salam kenal...

jemputlah hack blog saya plak..hu hu...

cheqna said...

comel ngat ye sengeh...=)

speckurosaklagi said...

jejalan

beautiful_rose said...

wah makan!
lapar lah.....