mEk nOr ...LaWak kau mEmaNg spOntan..T___T

Bismillah ....

^__________^
sEnyum dulu yE...sEbab aku tEngah tErsEngEh-sEngEh sambil taip Entry ni ...
mulE aku nak bagitau sapE mEk nor tu ...
dia tu RoommatE aku....dulu roommatE masE kat Poli..
sEkarang dah jadi roommatE rumah sEwa plak yE ...

sEmalam masa tEngak lEpak-lEpak atas katil sEmEntara nak lElapkan mata
aku pun bErborak la ngan dia...

masE tu dia tEngah bEleK-bElek hand phone dia
aku pulak ngah bace majalah pengantin ...
pastu dia tanyE aku....

Nor : " Ross ko adE tak lagu Rihanna?"
aku : Lagu yang manE ni ? tajuk apE?
Nor : ala, lagu yang baru tu ? yang sElalu main kat radio tu ?
Aku : yEla...ape tajuknya? aku lagu mElayu ngan indon banyak la ....lagu omputih ni adE la ckEt2...
Nor : ala...aku rasE tajuk lagu tu "TONE"
Aku : TonE ? tak pErnah plak dEngar lagu Rihanna tajuk tonE ? knapE ko rasE tajuk dia Tone?
Nor : sEbab aku tEngok kat tibi dia cakap "untuk dapatkan lagu ini taip On Tone dan hantarkan ke ..bla...bla..bla...
Aku : ...............................wakakakkakakakkakakak............

wah..seksinya kau Rihanna...haish Hot..hot

sabo jEla...ngan mukE kering jE dia jawab..aduhai kawanku ...

so sEkarang aku dah tau dah lagu apE yang dia nak tu ...
lagu : LovE thE way you Lie ......bukannya tone ...hahahah

~____^






10 comments:

nur aisya humaira said...

hahhaa....sye pn nak gelak ni....kah2...spontan betul meknor ye..:)

[s.u.r.i.a] said...

mek nor mana satu ross?

Mawar_berduri said...

Aisya : tula..mek nor memang macam tu...hihi

Mawar_berduri said...

Cik Su : Mek Nor tu roommate saye mase sem 1 ngan 2...budak DAT

si para para said...

aksi spontan iotulah yang hebat.hehehe

si para para said...

oh sory salah eja kat atas tu.hehe

Mawar_berduri said...

para-para : tula..rase cam nak soh masuk raja lawak je dia ...hihi :P

-AnisZafirah- said...

haha, lawak lah :D
bleh plak cmtu ...hikhik

Lya Colours said...

haha igt kan dia ckp TONE sebab dia wat ringing tone ke

beautiful_rose said...

heheh mungkin member tu kompius kot... =p