Nas| padaNg Pas|ru ( Restoran Saba' )


Bismilllah...
petang-petang macam ni tak balik lagi dari office buatkan perut ku berkeroncong ye ...
pastu belek2 gambar dalam folder terjumpe gambar ni
..pegi makan kat sini dah lame...
tapi baru hari ni nak upload ..huhu

pernah dengar Restoran Saba' ?
misti pernah...femes nih...restoran milik pak Arab ye ...huhu
sekali sekala makan makanan arab ni sedap jugakkan ? huhu

meh nak preview sikit makanan yang telah di order pada hari tu ye ...


ni Nasi bersama roasted Chicken ...
Huh..nasi memang banyak ...boleh makan 2 orang...kenyang ye kawan2...huhu
Rasa : Nasi tu sedap..makan nasi kosong pun boleh trase pedas2 cket...sedap la
ayam tu pulak...mmm...Berkhasiat ...sbb rasa original ayam ye...
tak de msg ....huhu

air dipilih ialah : ice lemon tea ...both of us choose this...huhu
rasa : ala.....macam biase la ..
macam yang korang selalu minum kat kedai tu ...huhuh u:P


Pilihan ke 2 :chicken Kebab ...
nah kau...besar ye ...huhu
disajikan bersama mayonis dan roti ...
makan kebab dia pon boleh full....
yang ni pun kitorang share 2 orang ...


kalau ade yang terasa sekali sekala nak try makan makanan ala-ala
Nasik padang pasiru...boleh la kesana ye...

4800 SUITE,
0-2 GROUND FLOOR,
BLOCK A1, JALAN PERDANA CBD PERDANA,
CYBERJAYA, SELANGOR








senang je nak cari....jalan stretttt ..pastu belok kanan...kat CBD Perdana...
dah jumpe ...restoran tu kat corner lot ..bahagian blakang
huhuhu...Selamat mencuba :)

5 comments:

cheqna said...

ayorkkk
lapar sudah...
tak baik tau
huhuhuhuhu

Adinda Amy Sensei said...

nampak sedapppp tuu

Lya Colours said...

ush jauhnya
sila buka branch di melaka
hihi

Alimaz-Kembara Terasing said...

emmmmm sedapnya ayam tu....

Al said...

da try barbican?ade kat situ