ScAnda| BarU c|k mAwaR

Bismillah.......
Hoh....tajuk tak boleh bla....
aku ni layak ke nak ade scandal mendal nih ?
huhuhu.....sure la tak termasuk dlm ranking...hok..hok...

disqualified ...hahahha

toink..toink....trus pengsan.....

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

tapi ape yang aku nak bagitau ...
aku memang teruja dengan kehadiran dia dalam hidup ku...
dia sangat manja dan menggoda
rase macam hari-hari nak cium nak gomol-gomol dia .....
huhuhu...nampak macam gelojoh la plak ..
ahaxxx ....
T_____T

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

malas nak citer panjang lagi...meh aku kenalkan...


lets meet my Arjuna ...

Comel tak Juna??? alala...
cakap la comel...kalo tak kecik hati tau ...huhu
(motif yang langsung tak kukuh nak kecik2 hati ni)
huhuhuhu



Miss u lah Juna....






8 comments:

Lya Colours said...

kat rumah aku ada 3 baby kucing. cute sgt. tp mak x bagi bwk masuk dlm rumah.huhu so kene la dorang duduk kat luar. tapi dah setting la tempat dia elok2. hihi

White Bird said...

wah suka kucing ek.. comel

Mawar_berduri said...

Lya,

Ni misti mak lya tak nak dia uuuuhhh dalam umah kan ? huhu....
My arjuna pun malam2 letak dalam sangkar.....hhihihi

Mawar_berduri said...

White Bird :
Yup...suke ...geram comel...hihi

beautiful_rose said...

kucing baru ek?
wahh...cumel geram tgk...
rase nak cubit pipi die.. =p

Mawar_berduri said...

rose cantik...

haah kucing baru ...gantikan Miraj ...hihihi..dia ade pipi yang boley dicubit ke? hihihi :P

jedi said...

wah..da ade skandal

Mawar_berduri said...

Scandal yang sangat cumil o.k...hihi