makan, makan dan makan


Bismillah.....

masuk je kat blog ni dah tak de mende lain dah .... 
asyik..makan...makan dan makan...mih..mih..mih (gelak sopan gitew..... :P ) 
naseb lahhhh....memang saya sedar saya ni pemakan orangnya ...
dah orang nak belanja harus lah kita makan kan ?
rezeki jgn ditolak musuh jangan dicari ...
ni ade officer yang baik hati belanja kami sume makan semalam...
Thanks Puan Shazzy.... ^____^"

 Menu utama ialah nasi tomato-mato yang dappppp ngattt ...
makan ngan ayam masak merah tu mmg umphhh...
 pastu campur pulak kuah dalca dan acar nenas gini...
perghhhh..terangkattt...huhuhuhu 
pastu yang mana tak mo mkana nasi ....makan laksa Johor o.k...
laksa johor ni pun sedap.... kuah pekattt...

ade ke yang tak pernah makan laksa Johor?
antara ramuan lain yang ditambah kat dalam laksa johor ialah ...
tu bunga kantan ngan daun selom yang di potong halusss gitew....
timun kalau yang pure Laksa Johor dia akan potong macam spring tu...
tapi potong cemana pun sebenarnya tak kesah..masuk perut bergaul jugeee...hikss... :P 

pastu ditambah ngan sambal..kasik lebih kick...ade jugak lobak asin yang dicincang halus...
bila makan macam kruppp-kraaapp sikit dalam mulut...dapppp
yang suka letak bawang boleh letak...yang tak suke tengok jela yew...huhu
pastu last sekali tambahkan sedikit perahan limau ...
burllppp...telan air liur bila teringat balik laksa Johor semalam...huhu x senonoh...haishhhh -__-"

lastly dessert kita semalam ialah dadih....

alhamdulillah rezeki Allah bagi ...
Kenyang ....


sekian.. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

6 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

:: Mrs.Eady :: said...

agagagaga...terliur!!

Sara Lynn said...

terbaik la pic guna hp samsung ni... wahhhh.. eh? =p

Lynnda said...

Nasi tomato tu nampak sedap! Lg sdap mkn dengan ayam masak burma.. (^__^)

Lya Colours said...

mak aih kalau saya dah tersandar kekenyangan ni

Anonymous said...


http://myln.co/3l That was when I walked wayfarer sunglasses, aviators are considered classics.

http://siq.me/uptq The Hollywood burgeoning firebrand was number 1 effected in 1956 with the intention highly popular, they experience launched a vast course of Giorgio constabulary sunglasses . police sunglasses flier slight ones ware positioning of wayfarer sunglasses was pretty brassy and didn't stimulate too much good sense -- not that the music video itself made any sensation. female theoretical account is a sensitive rectangle physical body sunglaaaess with 100% UVA and UVB protective cover.

~AmyLiana86~ said...

fuhh..actually makanan yg bese2 bila masuk dlm blog mawar je jd sedap..pandai jurugambar nyer..hehehe..