Berbuka dan bersahur

Bismillah.... 

Hai Isnin ....be nice to me o.k ...haha
nampak tak kat situ ..pepagi lagi dah mengantuk dan sedikit aura negatif 
haish...this week Tn.John kna kerja awal pagi ...jadi mmg awal pagi la sy kna bangun dan siap ...
haish...semoga minggu ni cepat la berlalu ....

ni Menu berbuka kami minggu lepas 
 ni pun dah cukup kenyang ni ....
tapau lauki kat ofis ayam masak merah dan rendang daging 
pastu balik rumah tambah sayur campur masak lemak tu dan paru goreng bersama kelapa parut 
perghhh...cukup la membuka selera waktu berbuka kami 

rindu la nak berbuka ramai-ramai macam kat kampung ....
ni sunyi je makan berdua....Insha Allah nak balik kampung berbuka dengan family juga ni 
tapi tak tau tarikhnya bila ....

 ni lauk sahur Tn.John ....panaskan balik lebihan ayam masak merah 
dan paru goreng  masa berbuka ...

ni lauk pauk ni untuk Tn.John sahur ....
saya sahur shake herbalife je ....shake Vanila + 4 biji Kurma pastu blend ...
pergh..sedap dan kenyang ....

o.k uolss...selamat bekerja ye ...namo malas-malas
kalau malas pun buat-buat rajin jugak o.k
 supaya aura positif tu meresap ke dalam jiwa 


Sekian . 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

5 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

BaTiK_PiNk said...

Awak masih amalkan shake herbalife utk program turunkan berat badan atau maintainkan berat badan ye?

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@BaTiK_PiNksaya still banyak KG lg nak turunkan berat .....dan bulan ramadhan ni sy minum shake sebab nak lebih bertenaga :)

Fazleyatul Aini said...

wow minum herbalife ye
good luck dear =)

BaTiK_PiNk said...

Bagus...bagus!
Saya pun masih ada 10kg + nak kena turunkan, lagi la bila dah mula makan pil hormon, kena fight dengan nafsu makan.....inshaAllah, harap-harap kita ada rezeki turunkan berat badan sepanjang Puasa ni ye!

ArELeEz said...

fyi, leez sgt2 kagum dgn org yg buleh b'sahur tanpa nasik. tabik spring, toink3!!