IFTAR 9 Ramadhan

 Bismillah ....

9 Ramadhan tu hari isnin kan ? 
Minggu ni waktu berbuka kita gantung kuali la nampaknya ....
sebab meneman Tn.John Kerja malam ...kesian dia berbuka sensorang kat ofis ...
jadi meh la nak teman makan .....
lagipun kalau saya berbuka kat rumah sorang rasenya sama juga ...bosan 


Hoish...menduga juga bila tengok ice lemon tea waktu macam ni >____< hihi
sorry korang ....actually air ni tak de la heaven sgt ...sebab masam 
ayat cover bila rasa bersalah letak gambar air waktu gini .. ppfffffttttt 
T__T 

 haa.... as usual....my fav all the time 
chicken herb noodle soup ...kita tukar kepada meehon soup :) 
Tn.John mmg tak boleh dipisahkan dengan mee kari 

Chicken herb ni rasa dia lain macam sikit tau ...
sebab dia punya herba dalam sup tu memang rase sedap ..originaliti tu ada kat situ 
see...bab komen bukan main lagi kan ...ko ingat ko master chef....berangan boleh la 
wiwiwiwi 

Tn.John pergi ambil cili potong ...cecepat ambik fon snap gambar ...
..sekali gegor ...tapi o.k la 
memang tak la nak snap kat depan dia ......
nak-nak dah dekat waktu nak berbuka 
dah penat kerja ...
jelingan setajam pisau plak karang 
hahahhaha...

Sekian...

3 comments:

Nafira usof said...

hehehehe.. mcm2 ragam jugak yer.. kalo suami zura x de masalah bab nak amik gambar.. kadang2 dia yang tolong snapkan. hehehe.

terliur pulak tengok bihun sup awak tuh~

Fazleyatul Aini said...

mee kari looks deli !

ArELeEz said...

dua2 pun i likee..!

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...