Birthday Linda yg ke-17

Bismillah .....

Linda ni muda lagi tau ..baru sweet-17 
dan masih single dan available...eh???
hahah..ter'promote pulak ...
sehari b4 Birthday dia saya cuti ...then Kak Ana la yang menjadi mastermind ...
dia yang creat group..masak dan plan ni ...
sy pun tau malam tu ...tapi masa yang singkat jgn jadikan alasan ye ...
she's my friends o.k .. BFF kot kan.....hahaha..harus berusaha jgk join 


kat group wassap diorang hantar gambar ni ...
diorang siap pergi pilih kek sume...esoknya nak buat simple potluck je 
yang makan kecil-kecilan je ye 

Razif ngan En.Faris la banyak menyumbang 
dan bertungkus-lumus beli kek dan lain-lain...
beruntungkan -____-"
berbaur jeles tak ? tak kan ...sy tak jealous pun..hahahhahha 

saya macam biasa ...pergi dekat Linda dan cuba menyakitkan hati dia..hahahhaha
paksa dia ikut saya pergi bilik discussion utk betulkan wayar projector konon...
sedangkan da tau dia busy cek email...ekekekeeke
tapi dia ikut jugak .. :P 
then..surpriseeeeeee ..hihihi..
we love u Linda :P 

muke Happy Birthday gurl.....
happy ke? harap Happy la ye :P 

 alololo...meh nak suapkan anjer ni ye...ekekeke
Owh aluya kuey lapis laaaa..dagu tu tak sempat nak cover..hahahhaha 
xpe lah iolss is redha :P 

Inilah kami ....thanks to all ...
you all the best ..tak kira macammana ...
baik buruk kita sama-sama belajar terima antara satu sama lain o.k ...

Luv Uolss...eh..over plak..
macam la saya birthday gurl tu :P 
tak pe la anyway diorang memang terbaek 

Sekian 



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

HB linda =)

idzwa kamaruddin said...

happy birthday!!

Sara Lynn said...

tq chingu group coz 'berlumus tungkus' utk surprise besday.. hakhak.. btw kek sedap..! tq ols, moga Allah S.W.T membalas setiap kebaikan kalian jua.. =)

Sara Lynn said...

hahahaha.. agak2 la 17 pun.. baru SPM kot.. pfffffffttt